Tudhatja, mert én csak a képet látom amin egy 87-es váz, futómű, tank és idomozás van.
Az oldalidom alá nem látok be hogy beletettek-e egy későbbi exup blokkot a hozzá tartozó vezérlő elektronikával, exup léptetőmotorral, bovdenekkel és persze a leömlősort az exup szeleppel.
De attól ez még nem lesz 3LE.
Egyrészt mert ősz van,véget ért a motoros szezon,csökkent a kereslet.Jó,van olyan őrült mint te például,aki hóviharban is megy,de ez nem jellemző.A másik meg kérdezd meg Zsoltit mennyit eszik az övé százon,igaz az zx12-es.
Látni a pözsón se nagyon lehet. Alámenve, lebontva a hasáról a takaró műanyagot is csak felsejlik a turbó és a csövei de kézzel már nem lehet hozzáférni.
"szerintem ez telefonál azért megy ilyen lassan. Hagyom a francba mert ha abbahagyja akkor meg úgyis megy mint a barom. Mit telefonál ez ennyit?.....Meg kéne előzni. Vagy lehet hogy itt mérnek valahol? Ezek általában szokták tudni, nem véletlenül nem megy ez. Várok még, végül is 70-nel megy, az meg majdnem 80. Nincs itt senki.... de qrvára ráér. Lehet hogy nő vezeti, azok meg többnyire hülyék hozzá. Francnak egy nőnek ilyen.....jól picsán kéne rúgni aztán visszaültetni a piros csinkvecsentóba, f&szt jácca az eszét. Háte ez nem megy. Mindegy megelőzöm. Ha meg elkezd köcsögösködni akkor meg menjen a p.csába.....hülye tahók.
Egy szemüveges faszi vezeti, tovább tököl 70-nel. Nem nyomja. Úgy látszik ráér. Mindegy, ez is megvolt.
Változó geometriás bonyolult xar lehet, hogy a mechanikája szorult meg, azért sivít, vagy a tengelye (akkor meg annak már úgyis mind1)
Nem tudtunk belenézni, mert nagyon nehezen hozzáférhető helyen van, pár óra szét-összerakni, nem akartam ezt Veszprémben
Én is ott hagytam Beálltunk egy Ford márkakereskedés udvarába, béreltem ott egy Nissan Note-t, és mentünk tovább, csak 3 óra kiesett. Haza meg - hát kb. +2 óra, azt ki lehet bírni.
Asszonnyal voltam csak, az nem hőbörög, mert akkor kirakom.
a kis fogaskerék vége racsnis és az anya is racsnis ami felszorítja a külső tárcsát ami balos menetes,a balfasz tulaj meg jobbos anyát akart rátenni légkulccsal
Az oldalidom alá nem látok be hogy beletettek-e egy későbbi exup blokkot a hozzá tartozó vezérlő elektronikával, exup léptetőmotorral, bovdenekkel és persze a leömlősort az exup szeleppel.
De attól ez még nem lesz 3LE.
Egy szemüveges faszi vezeti, tovább tököl 70-nel. Nem nyomja. Úgy látszik ráér. Mindegy, ez is megvolt.
Nem tudtunk belenézni, mert nagyon nehezen hozzáférhető helyen van, pár óra szét-összerakni, nem akartam ezt Veszprémben
Asszonnyal voltam csak, az nem hőbörög, mert akkor kirakom.