Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtévesztés.
Tudhatja, mert én csak a képet látom amin egy 87-es váz, futómű, tank és idomozás van.
Az oldalidom alá nem látok be hogy beletettek-e egy későbbi exup blokkot a hozzá tartozó vezérlő elektronikával, exup léptetőmotorral, bovdenekkel és persze a leömlősort az exup szeleppel.
De attól ez még nem lesz 3LE.
na a barátom ma is nagyot alkotott most néztem csak meg
Mire használnád itt nálunk ezeken az utakon?
Azon nem is kell nézegetned semmit még egy ideig. Cseréld rendszeresen az olajat és amíg nálad van az autó nem lesz gondod vele.
Jo szoveg! Apro konnyites, hogy a haromszog kint volt ahaccso ablakban.
azt mondja jobban tudja
Egyrészt mert ősz van,véget ért a motoros szezon,csökkent a kereslet.Jó,van olyan őrült mint te például,aki hóviharban is megy,de ez nem jellemző.A másik meg kérdezd meg Zsoltit mennyit eszik az övé százon,igaz az zx12-es.
Ezek egész jó árban vannak ahhoz képest milyen bitangok mé lehet? too máccs?
Genesis.
nem vennék rá mérget. Én pl egy rekesz sörbe fogadok, hogy nem exup.
szerinted akkor mi lenne? csak jobban tudom nálad!.
Látni a pözsón se nagyon lehet. Alámenve, lebontva a hasáról a takaró műanyagot is csak felsejlik a turbó és a csövei de kézzel már nem lehet hozzáférni.
"szerintem ez telefonál azért megy ilyen lassan. Hagyom a francba mert ha abbahagyja akkor meg úgyis megy mint a barom. Mit telefonál ez ennyit?.....Meg kéne előzni. Vagy lehet hogy itt mérnek valahol? Ezek általában szokták tudni, nem véletlenül nem megy ez. Várok még, végül is 70-nel megy, az meg majdnem 80. Nincs itt senki.... de qrvára ráér. Lehet hogy nő vezeti, azok meg többnyire hülyék hozzá. Francnak egy nőnek ilyen.....jól picsán kéne rúgni aztán visszaültetni a piros csinkvecsentóba, f&szt jácca az eszét. Háte ez nem megy. Mindegy megelőzöm. Ha meg elkezd köcsögösködni akkor meg menjen a p.csába.....hülye tahók.
Egy szemüveges faszi vezeti, tovább tököl 70-nel. Nem nyomja. Úgy látszik ráér. Mindegy, ez is megvolt.
http://nepitelet.hu/motorok/ya... jó sok mindent láthatott!
Én is lépek fürödni és nézni 10után az F1-et Jó éjszakát az Uraknak
na tépek aludni, mee reggel bekő menni gályázni.
legalább ha agyvérzést kapsz idegedben a kocsi miatt van melletted egy orvos aki rögtön diagnosztizál, és hamar mentőt hív.
Változó geometriás bonyolult xar lehet, hogy a mechanikája szorult meg, azért sivít, vagy a tengelye (akkor meg annak már úgyis mind1)
Nem tudtunk belenézni, mert nagyon nehezen hozzáférhető helyen van, pár óra szét-összerakni, nem akartam ezt Veszprémben
Na jóccakát uraim!
Én is ott hagytam Beálltunk egy Ford márkakereskedés udvarába, béreltem ott egy Nissan Note-t, és mentünk tovább, csak 3 óra kiesett. Haza meg - hát kb. +2 óra, azt ki lehet bírni.
Asszonnyal voltam csak, az nem hőbörög, mert akkor kirakom.
én innét a székből úgy gondolom, hogy ha a turbó széjjelmegy, az belepiszkít csúnyán az olajba ami kicsinálja a motrot is, nem?
a kis fogaskerék vége racsnis és az anya is racsnis ami felszorítja a külső tárcsát ami balos menetes,a balfasz tulaj meg jobbos anyát akart rátenni légkulccsal
te állat!