Én azt gondolom innen a fotelból, hogyha a turbó vagy a csöve durrant volna el akkor ugye a szívócsőnyomás szenzora elkezdene hisztizni hogy a töltőnyomás alacsony és akkor tuti hogy dobná a hibaüzit.
bocs ha csak Te szoptál volna, a család nem, viccesebb lett volna. Az a jó, amúgy hogy ilyen higgadt csóka vagy. én v.színű felgyútom mérgemben, de legalábbis ott hagyom, oszt érte kűdök valakit, hogy takarítsa haza.
Hát gyanús is ha egy bmw tökörészik az úton.
Örülök hogy sikeresen hazaértél.
A bmw meg háát, ja. Olyan amilyen a pözsónak meg nem véletlenül oroszlán a jele. (király )
óóóhogykabbe
Holnap szétszedem miszlikre, kiderül, mi a gáz. Még akár kis hibája is lehet, ha mákom van. Semmi hibaüzit nem ad, lehet, hogy csak a turbócső lukadt ki.
végigtelefonálta a haverokat, hogy... hallod, hallod há ez... hallod. béjemvé, hallod ittmegy, hallod, megelőzömgenyó, eskümegelőzöm. háhallodgenyóhallod? vájáá lefotózomhallod...
bocs, paraszt vagyok, hogy röhögök rajta. gáz, hogy megkotlott, de majd rakol bele rendes, német turbót, oszt jó lesz az. (adok érte egy fábiát amibe nem megy tönkre a turrbó. na? )
Mondom, 65-70, de így is volt olyan jószág, aki 5 km-t jött mögöttem, mire "ellépett" Városban még előzgettem is, a 70 az mégiscsak 70 blokkoló bekapcsolva
Örülök hogy sikeresen hazaértél.
A bmw meg háát, ja. Olyan amilyen
Holnap szétszedem miszlikre, kiderül, mi a gáz. Még akár kis hibája is lehet, ha mákom van. Semmi hibaüzit nem ad, lehet, hogy csak a turbócső lukadt ki.
bocs, paraszt vagyok, hogy röhögök rajta. gáz, hogy megkotlott, de majd rakol bele rendes, német turbót, oszt jó lesz az.
De 10-kor indultunk Villach-ból, az Veszprémtől 380, megg onnan még 230 a beteg verdával.
volt 120-as skoda letol az útról, meg előző Ifa?