Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is néztem a Ladát de szándékosan nem mondtam semmit.
Értem hogy Thomas mit szeretne, mint ahogy azt is hogy amit leírtál az teljesen jól jellemezi a helyzetet.
Jómagam (ha tehetném) egy 123/126-os mercit (de ide még ezer másik öreg sárkány beilleszthető ) választanék ilyen célra de mivel ismerem már magam annyira hogy tudjam: az az "elmegy és csak járkálok vele néha állapot" nekem nagyon sokban lenne, így bele sem kezdek.
Tomasz!
A jogászosban láttam véletlen, hogy "ini" faterja épp szabadulna egy 87-es 1200-től - egy kérdést megér, ő már bontatni akarja.
Az OK, ha csak valaki, de ha mindenki? akkor lehet, el kéne gondolkozni az 5leten...

Mér törik el egy rugó? álltában? vagy nem vetted észre, mikor menet közben eltört?
Sz&r lehet hogy bármilyen ötlettel állsz elő az tuti hogy valaki mindig lehülyéz miatta. (ismerős)
Most jöttem meg a szervizből (robesszal mentem, gondolkodtam a GTR-en is de aztán úgy voltam vele hogy ahhoz elég drága az alkatrész) úgy néz ki hogy "csak" a bal oldali rugó törött el.
Majd hívnak hogy sikerült-e rendelni. (qrvára remélem hogy igen)
Potim mi meg a Corsánál jártunk

Asszonynak is van egy ilyen buzukija, hú, hogy az már mit kibírt de megy minden nap, 10 éve van meg, most fordult át az óra. edig 1x pusztult el, de megcsináltam otthon 2Ft-ból, meg már 1x olajat is kellett cserélni
Biztos lecsúszott a rugótányér, ponthegesztett xar. A haver is így járt Golf II, neki körbe rohadt a tubus, mert ugye a tányérban állandóan megállt a víz - de az 25 éves volt vett a bontóban 1-et, pedig mondtam neki, hülyevagybmeg, jövő héten a másik fog eltörni, de azt mondta, ő nem költ autóra így megúszta 5e-ből
kéééépet, én még a renault-nál járok
Tomasz, onnan látom, hogy volt ilyenem
Az is gyakorlatilag mindenütt rohadt, csak a első lökös bekötésénél nem, mert oda nem jut víz - ez meg ott is rozsdás
Bal1 ajtó gittelve, a króm matt, belöl lepukkant - akkor valszeg az egész ilyen..
És ragaszkocc ehhez a fajtához? Én mindig a kocka 2105-öt szerettem volna anno, de az akkor drága volt - azokból kapsz 90 utánit ennél kevesebbért, főleg sokkal szebbet. Persze az nem OT, de az nem fenékig tejfel ám, vannak követelmények.
én a nyáron újítottam fel a 206-od komplett futóművét (180e volt). Azóta k. jó.
Na mára ennyi volt
Francia autót ne vegyél.
Ma délután a munkahelyi parkolóban állás közben összeszakadt a Pözsó bal eleje. (a doblemez szinte a gumi tetején fekszik mint egy brutális ültetés)
Ma bementem vele melóba majd délután le is mostam, nem volt még semmi baja. Most este megyünk ki a parkolóba a két kollégámmal (egymás mellett állt a három autó, Pözsó középen) és látjuk hogy kezdett jegesedni a szélvédő, mindenki elkezdi vakargatni, közben alapjáraton járatás van. Fiatalabbik kolléga nézegeti a puntóból a pözsót és kérdezi hogy ez meg van ültetve? Mondom nincs, ez gyári bár így is elég alacsony, leér majd mindenhol. Körbejárja nézegeti majd mondja hogy végül is nem néz ki rosszul.
Elköszönés, beülés, én megyek harmadiknak, épp indulok el amikor olyan "kattanást" érzek, mint amikor a dobfék álláskor megszorul, majd induláskor egy "kattanással" a helyére ugrik. Megyek pár métert kb. öttel amikor kiszállok hogy megnézzem hogy defektes talán az eleje, vagy mi a túró, mert valami nem igazán frankó.
Átgurulok a felnyitott sorompón a portánál majd egyből meg is állok és lámpával megvilágítom a dolgokat. (égett gumiszagot érzek)Akkor látom meg a "sportfutóművet" (gyorsan leesett hogy mi van )
Fent a rugótoronynál minden a helyén, gyanúm szerint a gólyaláb alsó rugótányérja körberohadt és egyszerűen leszakadt, vagy "csak" a toronycsapágy törött szét.
Gyök kettővel visszatolatok 8-10 métert és leparkolom a járművet majd telefon apámnak hogy itt várom.
Qrvanagy szerencse hogy nem menet közben történt valahol Pécs környékén.
Most még azon szorítok hogy holnap legyenek a szervizben (ott van ~300 méternyire) és cuccot is tudjanak hozatni hozzá hogy kész legyen pár napon belül. (mondjuk holnapra de ugye itt vannak ezek a ........ünnepek amikor senki sem akar dolgozni)
Szóval qrva boldog vagyok. (a rönóban új volt az összes futómű alkatrész hogy rohadnák meg )
Az igénytelent itt arra kell érteni hogy kevés törődéssel is gyakorlatilag agyonüthetetlen. (azaz ez elismerés)
Te Fábi...hát mindjárt megsértődök. a suzuki jó és pont. Nem egy bmw, de azért nem mindennek a legalja. Az enyém például kifejezetten szép, és gyakorlatilag tökéletes állapotú, nem rohad, nem fullad, télen-nyáron pöcc röff és ha nagyon szeretném és szépen nézek rá, akkor lehet racingolosra is venni a figurát.
Thomas, ebből csak addig fogsz vigyorogni amíg először le nem rohad alattad a falu határában vagy bent a város központban. Igaza van mlasnak, egy 2 es golffal sokkal jobban járnál, vagy ha tényleg igénytelen autó kell vegyél szutyokit. Gida tudna mesélni a megbízhatóságáról. Ha havi pár alkalomra kell örök élet.
Ha kell valami szólj beszerzem!
hol látod te ezen, hogy szar? én se a küszöböt, se az alját nem látom. vagy küldtél rá sms-t. akkormeg küld át a rendes képeket
nyugi, mielőtt megveszem, azért utánakérdezek, hogy áll a karosszéria. Van kasznis ismerős vidéken. nagyon olcsón dolgozik. Bontóban láttam ilyet helyben, sőt találtam alkatrészeket is a neten. Nem olyan vészes. Vidéken porrá rohadt, papírok elvesztek példányok vannak.
Azért alkatrészt még lehet szerezni hozzá.Itt Pápán van egy autósbolt ahol szerintem polcról össze lehetne rakni egy komplett blokkot meg mindent. Ha valaki nálunk ilyenhez keres alkatrészt oda küldjük.
Ja, ha semmi racionális nem szól mellette, akkor teljesen racionális a szenvedélyt nem lehet Forintban mérni
de ez akkor is szar, keress jobbat, vidéken biztosan van még sok. Rábax lesz, mert ez annyira ős, hogy már bontóban sincs, a vasas munkadíj meg annyi lesz, mint egy 10 éves Mercire... új alkatrész is eléggé esélytelen már.
Én, ha ilyenbe marhulnék be, keresnék Nivát, bár az drágább.
Ja hát jogos de az legalább több funkciós.Én tudom hogy van egy beteg ízlésem!
sajnos nem. el vagy varázsolva. ebből kevés van, így drága.
amúgy meg Te neee, Te neee, aki Multiplád akar. Na abba mitlátsz?
Hát ha te ezt szeretnéd akkor vedd meg!Legyen szerencséd hozzá!
Ebben teljes mértékig egyetértek veled.