Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A regadót kiszámolhatod itt.
A többi meg (papírok, m.vizsga, stb. még kb.+100e)
Kintről behozott autónak nem tudjátok a költségeit?
sziasztok.
Köszi!
Képzeld reggel 5x kezdett lementem az enyémmel 1 kört és átváltott 2xre el is ment a kedvem ma mindentől
A meneteket se adja ahogy kéne.
Elvileg ma mehetek a gépért. (még nem tudom hogy mi volt)
Épp ezt írtam én is.
de nem kell péjtbe tenni csak ha van titkolni való pl 8000 arany a Gyulának meg 365 nap prémium
Ha crtl+v-vel illesztem a péintbe akkor szerintem nem. (ez persze arra az esetre vonatkozik, ha kell még hozzáfűzni valamit, pl. azt hogy pupu csalt )
jpeg me ment automatice
Játék közben nyomsz egy Prt.Scr-t (printszkrííín) amivel elmentetted az épp a képernyőn látható képet. (ugyanezt a képet ezután megtalálhatod a játék "Screenshot" nevű mappájában is mert ott gyűlik)
Mikor ez megvan, akkor indítasz egy Paint-et és crtl+v-vel beilleszted a mentett képet, majd elmented. Arra figyelj hogy a legördülő listán a JPEG-et válaszd, különben a fórumban nem fog megjelenni.
Ezután simán felteheted mint bármelyik fényképet.
meg nyomod a prt scr gombot és a játék mappájaába ott a screenshot mappa és oda gyűjti a képeket
Pupumaci,a tankjátékból hogy teszel fel ide képet?Én még nem jöttem rá!

Megyeget megyeget
csakizoli!

örök így is, úgy is...
2008 óta van nálam, ez alatt több motorra azt gondoltam, hogy örökre enyém marad, de azok elfogytak mind, de ez biztosan marad

ábrus!

sajnos/szerencsére Pannónia cirógatásra sincs idő. azzal sem mentünk 2012 augusztusa óta.
De tavasztól a saját garázsomba fog majd állni, akkor bármikor lehet cirógatni

PUPU!

Bízok benned, a Te km órád pörög rendesen
mindenkinek szép napot .
itt szépen sűt a nap
Regg elt
Na joccakát,holnap meló
Majd márciusban meg látod te te te ááááááááááááááááááááá
Forma-1 az mi?

Aki egy kicsit is kedveli az F1-et,annak a Rush kötelező!
Nagyon nagy film lett!
Én épp most fogok hozzá