Még nem megy.
Majd ha a fő ablakban a legénység mögött megjelenik egy + jel.
Javaslom elsőnek a javítást, parancsnoknak a látótáv növelő skill-t.
De szabadon választható, csak olyant ne pakolj kezdésnek ami csak 100%-on aktìv.
Én egészen mostanáig egy fillért se költöttem rá és jól megy. Szerencsére ez nem olyan játék lett, amiben csak akkor maradhatsz talpon ha beleölsz valós pénzt.
Ha nem úgy ülsz le elé, hogy idiótaság, akkor nagyon lehet élvezni, persze bele kell tanulni, amint azt már mondtam ... én szeretek vele játszani, van, hogy 1-2 hétre lerakom és utána újult erővel állok harcba
Nem kell rákölteni az elején mert nem sokat segít ha nincs rutin tapasztalat akkor lehet megveszed a Xes tankot de hogy 2 perc alatt elpicsázzák az embert ha nem tudja kezelni az tuti
Én fel se telepítettem,pedig le van töltve.Sok vidit néztem róla a youtubon,annyira már nem izgat,az a negyedóra játékidő nem sok.Igazándiból ha az elején nem költesz rá egy rakat pénzt extrákra,nem sok esélyed van.Okosan megtervezték ezt az ukránok.
hát a mai napról annyit hogy 2 győzelem és kb 20 vereség nem adja ma pedig okosan játszok nem rohanok a lövedékek elmennek a levesbe vagy meg se kottyan nekik
Majd ha a fő ablakban a legénység mögött megjelenik egy + jel.
Javaslom elsőnek a javítást, parancsnoknak a látótáv növelő skill-t.
De szabadon választható, csak olyant ne pakolj kezdésnek ami csak 100%-on aktìv.
Ja tegnap hajnalba 4000ért tankoltam a motorba mert menni kellett vele
Pupu, látom te is tankolsz....
Az hogy lehet kiírja hogy 102% akarom fejleszteni és csak 93%
Ha nem úgy ülsz le elé, hogy idiótaság, akkor nagyon lehet élvezni, persze bele kell tanulni, amint azt már mondtam ... én szeretek vele játszani, van, hogy 1-2 hétre lerakom és utána újult erővel állok harcba