Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy most írt a faszi, hogy elkelt a Ladik
Pont így néz ki a kutyám
error
Nagyon fasza hangmódot szedtem le kegyetlenül szólnak a gépek
Érdekes. Én felraktam mindent a legdurvábbra és még szebben is megy mint az előtt, pedig akkor is volt 60 FPS-em legalább

Szépnek szép, csak épp egyenlőre furcsa, mert ugye full alap a játék. Azon mondjuk meglepődtem én is, hogy a SU-m lövése 1 dmg-et okozott egy IX-es szintű E75-ön...csak pislogtam. Ez olyan 3-4 százat biztos sebez....minimum! Most nincs időm játszani, csak kipróbáltam, de majd a 2 ünnep között tuti leülök elé
Pötyi nagyon szar lett a játék 25 30fps, minden pályán eddig fullba ment a játék 8.9 be és most berakta közepesre és úgy is szarakodik. célkerszt a célon zöld a pötty 110% a célzó ember és mellé lő a harckocsi közepe oldalról a torony alá célozva kalap fos
Nem, mert az enyém zöld
A Suzukiból nekem ez tecc, de a tied valszeg nem ilyen
Ilyen szépet biztos nem
Ne bánd annyira, láttunk már Sudzukit annyira nem ritka
Új map milyen? Most updatál
Bazeg, nincs is képem a kocsimról mármint amin az egész autó látszik...minden szart le tudok fényképezni, de a kocsiról 1 sincs
Az biztos hogy szemmel láthatóan tud rohadni. De ha meg van csinálva és fedett helyen áll akkor nincs vele gond. Én apám Trabiját sajnálom hogy elvittem a bontóba. Pont abban az időben amikor kezdetek már kihalni de még nem volt értékük.
hallod Pötty egy csomó tank le van akciózva a pokolmacskát 1 milla helyett 650e lehetett megvenni
Majd dobok fel képet. Ha minden jól megy akkor is meg fogom tartani, mert az opelba csak 2-en férünk el, de az csak 4-et eszik, azt is dieselből, a buzuki meg 5,5-6-ot benyából.
Ha tudom, h ekkora király, nem adom el 92ben
Igaz, majd szétesett már, meg fél évet müszi nélkül jártam vele, mert esélytelen lett volna vizsgáztatni
Zsiguli az jó választás főleg az 1500-ös az a legkurrensebb. Lehet, hogy a kaszni munka ugyan annyiba kerül mint egy 10 éves mercin, de az öt év után fele annyit fog érni a zsiga meg tartja az árát ha nem többet. A restaurálásához különösebb szakképesítés, irodalom nem szükséges, alkatrész van hozzá főleg a keleti oldalon Ukrajnához közel. Ha csak ritkán kell használni földutakon teljesen jó.
nem akarja feltétlen bontani.... aki átírja egyből az viheti
szerdán 18:00ig van okmányiroda kiskőrösön, tudok eredetvizsga időpontot is szerezni
netrisken 10 perc a biztosítás kötés
szóval semmi akadálya az azonnali átíratásnak
amúgy hivatalos gázos, kb jó állapotú, egy kuplungcsere ráférne mert rángatózva indul
ha nem lenne közel 70 éves a fater el nem adná
de akit érdekel írjon mailt
Na, beindítottuk a robeszt, és le is foglalóztam egy szabadszemmel is igen jól látható összeggel. bírom ezt a computer-dolgot is. Átlag, max sebesség, fogyasztás, hőmérő, minden fiszfasz. Ahogy a magyar fórumon olvastam, a fesszab szokott nyaralnimenni. ( mondjuk az viszi az injektorfejet is ) és ha kell 160-at megy gyári hajtással. 4 liter fogyi, +/-0.5
Idézet a 406 fórumról: "Nem Te lennél az első akinek álló helyzetben törött el a rugó."
Szóval Franciát ne.