Érdekes. Én felraktam mindent a legdurvábbra és még szebben is megy mint az előtt, pedig akkor is volt 60 FPS-em legalább
Szépnek szép, csak épp egyenlőre furcsa, mert ugye full alap a játék. Azon mondjuk meglepődtem én is, hogy a SU-m lövése 1 dmg-et okozott egy IX-es szintű E75-ön...csak pislogtam. Ez olyan 3-4 százat biztos sebez....minimum! Most nincs időm játszani, csak kipróbáltam, de majd a 2 ünnep között tuti leülök elé
Pötyi nagyon szar lett a játék 25 30fps, minden pályán eddig fullba ment a játék 8.9 be és most berakta közepesre és úgy is szarakodik. célkerszt a célon zöld a pötty 110% a célzó ember és mellé lő a harckocsi közepe oldalról a torony alá célozva kalap fos
Az biztos hogy szemmel láthatóan tud rohadni. De ha meg van csinálva és fedett helyen áll akkor nincs vele gond. Én apám Trabiját sajnálom hogy elvittem a bontóba. Pont abban az időben amikor kezdetek már kihalni de még nem volt értékük.
Majd dobok fel képet. Ha minden jól megy akkor is meg fogom tartani, mert az opelba csak 2-en férünk el, de az csak 4-et eszik, azt is dieselből, a buzuki meg 5,5-6-ot benyából.
Zsiguli az jó választás főleg az 1500-ös az a legkurrensebb. Lehet, hogy a kaszni munka ugyan annyiba kerül mint egy 10 éves mercin, de az öt év után fele annyit fog érni a zsiga meg tartja az árát ha nem többet. A restaurálásához különösebb szakképesítés, irodalom nem szükséges, alkatrész van hozzá főleg a keleti oldalon Ukrajnához közel. Ha csak ritkán kell használni földutakon teljesen jó.
nem akarja feltétlen bontani.... aki átírja egyből az viheti
szerdán 18:00ig van okmányiroda kiskőrösön, tudok eredetvizsga időpontot is szerezni
netrisken 10 perc a biztosítás kötés
szóval semmi akadálya az azonnali átíratásnak
amúgy hivatalos gázos, kb jó állapotú, egy kuplungcsere ráférne mert rángatózva indul
ha nem lenne közel 70 éves a fater el nem adná
de akit érdekel írjon mailt
Na, beindítottuk a robeszt, és le is foglalóztam egy szabadszemmel is igen jól látható összeggel. bírom ezt a computer-dolgot is. Átlag, max sebesség, fogyasztás, hőmérő, minden fiszfasz. Ahogy a magyar fórumon olvastam, a fesszab szokott nyaralnimenni. ( mondjuk az viszi az injektorfejet is ) és ha kell 160-at megy gyári hajtással. 4 liter fogyi, +/-0.5
Szépnek szép, csak épp egyenlőre furcsa, mert ugye full alap a játék. Azon mondjuk meglepődtem én is, hogy a SU-m lövése 1 dmg-et okozott egy IX-es szintű E75-ön...csak pislogtam. Ez olyan 3-4 százat biztos sebez....minimum! Most nincs időm játszani, csak kipróbáltam, de majd a 2 ünnep között tuti leülök elé
Igaz, majd szétesett már, meg fél évet müszi nélkül jártam vele, mert esélytelen lett volna vizsgáztatni
szerdán 18:00ig van okmányiroda kiskőrösön, tudok eredetvizsga időpontot is szerezni
netrisken 10 perc a biztosítás kötés
szóval semmi akadálya az azonnali átíratásnak
amúgy hivatalos gázos, kb jó állapotú, egy kuplungcsere ráférne mert rángatózva indul
ha nem lenne közel 70 éves a fater el nem adná
de akit érdekel írjon mailt
Szóval Franciát ne.