Apám néha rá néz és vigyorogva Doktor úrnak szólít.
Én nem szedtem le mert nem kaptam körlevelet. (majd a közeledő szélvédőcserénél megnézem hogy vissza lehet-e ragasztani )
Érdekes, nekem ez sosem fordult meg a fejemben.
Én a lógó-zörgő kárpitú (nem, még nem cseréltem ki ) kiült ülésű, kopott kormányú, 200+e km-es, valaha megbecsült (de az régen volt) 1500-2000 eurós,külföldön levetett hangosan kerregő de még használható átlagautót látom ezekben. (mindegy hogy pözsó, BMW vagy akármi)
Hát kb. De nekem baromira praktikusnak tűnik. (főleg dupla üvegtetővel )
Kár hogy mind a négy megnézett olyan szakadt volt. (írtam is itt róla annak idején)
És tudod mi tetszett még igazán? Zsolti krájzlere ótómata váltóval! Na az látod tetszene, azt szeretném. (csak hát a 3,3-as benzines ugye hetente egyszer Pécsre, meg a mindennapi városi 8-10-15 km-ek miatt nem kifizetődő. (de nagyon jó volt vezetni )
én meglátok egy normális (szép) ilyen autót, benne egy jól öltözött családapával... ezt utána valakinek elmesélem, nem azt fogom mondani, hogy a faszi a pözsóba, hanem az a férfi abban a szedánban. Egy bizonyos szintű tiszteletet ad szerintem az úton ha valaki nagyobbacska, nem suzukival, vagy egy pukkant fábiával jár az úton. De ezt Te látod tisztelet övezi-e ezen francia vezetőjét . És igen "hallom" magam.
mézen dinsztelt hagyma mandarinlével és balzsamecettel
köret: rizs
Kéz ökölbe, lábak felhúzva. Azonnal akcióra készen. Asztalavisztabébi.
Én nem szedtem le mert nem kaptam körlevelet.
Én a lógó-zörgő kárpitú (nem, még nem cseréltem ki
Ha már pöcshosszabítónak nem jött be
Kár hogy mind a négy megnézett olyan szakadt volt. (írtam is itt róla annak idején)
És tudod mi tetszett még igazán?
- ami egyébként tilos, mert jogvédett embléma, mi körlevelet kaptunk róla, hogy szedjük le: Magyarország, szeretlek!
ui: ha zsigával közlekecc is, mégrövidebb