Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol?
A spektrumon a brejtling gyártása megyen most
igazi fotós volt. mindig kell kontraszt is egy kompozícióba. Ott vannak a sexy szép csajok hátul, éshát... Te is szerepelsz a képen.
Nem is tudom, melyik fotózta pedig mondtam, a csajokat lője, ne engem, össze is húztam magam de úgy láccik, én jobban bejöttem a fotósnak
Ez finom volt.
kicsit hül, és kiderül ehető lett-e
körtével és sajttal töltött csirkemell rántva
mézen dinsztelt hagyma mandarinlével és balzsamecettel
köret: rizs
amúgy úgy nézel ki mint akit odatettek A Terminátor napozik.
Kéz ökölbe, lábak felhúzva. Azonnal akcióra készen. Asztalavisztabébi.
Tudom, mert én is mély tisztelettel napoztam Ön mellett.
Jó, tudom, bizonyos kultúrkörökben a pocak a fokmérő, de látod, így is hogy odagyűltek a fincsi kis csajok
László, Ön rendkívül tekintélyt parancsoló.
Apám néha rá néz és vigyorogva Doktor úrnak szólít.
Én nem szedtem le mert nem kaptam körlevelet. (majd a közeledő szélvédőcserénél megnézem hogy vissza lehet-e ragasztani )
Érdekes, nekem ez sosem fordult meg a fejemben.
Én a lógó-zörgő kárpitú (nem, még nem cseréltem ki ) kiült ülésű, kopott kormányú, 200+e km-es, valaha megbecsült (de az régen volt) 1500-2000 eurós,külföldön levetett hangosan kerregő de még használható átlagautót látom ezekben. (mindegy hogy pözsó, BMW vagy akármi)
Te maffiózó vagy mer béjemvéd van meg vállalkozó vagyol.
Tomasz, mondd, hogy én is tekintély-parancsoló vagyok! lécci-lécci!
Ha már pöcshosszabítónak nem jött be nem lettek 20 éves csajaim tőle
Hát kb. De nekem baromira praktikusnak tűnik. (főleg dupla üvegtetővel )
Kár hogy mind a négy megnézett olyan szakadt volt. (írtam is itt róla annak idején)
És tudod mi tetszett még igazán? Zsolti krájzlere ótómata váltóval! Na az látod tetszene, azt szeretném. (csak hát a 3,3-as benzines ugye hetente egyszer Pécsre, meg a mindennapi városi 8-10-15 km-ek miatt nem kifizetődő. (de nagyon jó volt vezetni )
Ne mondd, hogy nem néznek benne vidéki háziorvosnak - főleg a kereszt miatt

- ami egyébként tilos, mert jogvédett embléma, mi körlevelet kaptunk róla, hogy szedjük le: Magyarország, szeretlek!
én meglátok egy normális (szép) ilyen autót, benne egy jól öltözött családapával... ezt utána valakinek elmesélem, nem azt fogom mondani, hogy a faszi a pözsóba, hanem az a férfi abban a szedánban. Egy bizonyos szintű tiszteletet ad szerintem az úton ha valaki nagyobbacska, nem suzukival, vagy egy pukkant fábiával jár az úton. De ezt Te látod tisztelet övezi-e ezen francia vezetőjét . És igen "hallom" magam.
És ez a legfontosabb. Ne is hagy magad lebeszélni az élet rövid

ui: ha zsigával közlekecc is, mégrövidebb
én tudom miért akarok olyan zsigát. mert gyerekkorom óta nagyon tetszik.
Ezekre szerintem sok mindent lehet mondani, de azt hogy tiszteletet parancsoló? Na azt nem.