FZ 750 matricaszettet honnan tudnék szerezni?
Külföldi rendelés is érdekelhet, csak jó lenne a gyári szett, minden felirattal (FZ, 5 valve, pure sports, genesis, stb..)
reggel bementem melóba, és beálltam a hangárba, mert ott bizti nem lesz havas. Kolléganőm a Daewo Kalossal szemben, nyitott helyen állt meg. Az ő kocsiján egy deka hó, nekem meg takarítani kellett még a hátsó szélvédőt is. Fúj a szél mint állat
itt takarítani se takarítják, mert nincs zsééé.. Kinga meg annak ellenére, hogy mondtam ne menjen a barátnőivel elindult babanézőbe.
remélem odaérnek egybee
Indítás előtt kellett volna megmérned. Így járás után nem mond semmit, mert a generátor 2 perc alatt felnyomja 40 amperrel, de az vissza is esik pár nap alatt.
Mérd meg holnap, és ha 12 alatt van, töltő (de úgy mérd, hogy bekapcsolod közben a lámpát)
Csak szokás és idő kérdése. Persze szeretni is kell a futást,mert másként nem lesz türelem hozzá. Először persze nem 5km kell futni,hanem 10 percet és lassan. Mondjuk hetente 3x. Idővel,ezt lehet emelni,de csak módjával és ésszel.
Külföldi rendelés is érdekelhet, csak jó lenne a gyári szett, minden felirattal (FZ, 5 valve, pure sports, genesis, stb..)
remélem odaérnek egybee
Mérd meg holnap, és ha 12 alatt van, töltő (de úgy mérd, hogy bekapcsolod közben a lámpát)
Betyáros!
Mentem délutánra.