Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor fogsz egy fakanalat és kipiszkálod
FZ 750 matricaszettet honnan tudnék szerezni?
Külföldi rendelés is érdekelhet, csak jó lenne a gyári szett, minden felirattal (FZ, 5 valve, pure sports, genesis, stb..)
Jó, ok. Azon kìvül...
akkor szerintem velem a baj, mert be sem fèr oda kezem. A 600nál is legalább a hűtőt el kellett mozdìtani
Ja igen ok . az oldalidomot
semmit a kicsi pici kacsóddal benyúlsz és felhúzogatod őket
a trafó már kívül... mit kell bontani, hogy a gyertyákról a pipát le tudjam venni? csak a trafó felőli elsőt értem el.
ez lemaradt az előbb
Szerintem nem csak 1be hanem 2 esetleg az idő engedi a 3. is tolni tudta neki. mondjuk ilyen időben én is inkább egybe mennék
Ne legyél strucc!
Őhozzá mikor jönnek a többiek?
reggel bementem melóba, és beálltam a hangárba, mert ott bizti nem lesz havas. Kolléganőm a Daewo Kalossal szemben, nyitott helyen állt meg. Az ő kocsiján egy deka hó, nekem meg takarítani kellett még a hátsó szélvédőt is. Fúj a szél mint állat
itt takarítani se takarítják, mert nincs zsééé.. Kinga meg annak ellenére, hogy mondtam ne menjen a barátnőivel elindult babanézőbe.
remélem odaérnek egybee
Indítás előtt kellett volna megmérned. Így járás után nem mond semmit, mert a generátor 2 perc alatt felnyomja 40 amperrel, de az vissza is esik pár nap alatt.
Mérd meg holnap, és ha 12 alatt van, töltő (de úgy mérd, hogy bekapcsolod közben a lámpát)
csónakmotor.
Inkább a nyakát.
Mentem délutánra.
Biztos cigók voltak. Jól el kéne verni őket még a bünti mellé. Úgy kb mindkét kezét eltörni.
Csak szokás és idő kérdése. Persze szeretni is kell a futást,mert másként nem lesz türelem hozzá. Először persze nem 5km kell futni,hanem 10 percet és lassan. Mondjuk hetente 3x. Idővel,ezt lehet emelni,de csak módjával és ésszel.
Nem.