Hát, ha kibírod ezt a néhány havas napot, akkor el lehet evickélni nyárival... de hóban katasztrófa, én a bömbivel szinte el se tudok indulni, meg egyenesen menni is nehéz
És akkor jöhetnek az elsőkerekesek, hogy az mennyivel jobb - ami igaz lehet indulásra, csak azt feledik el mindig, hogy megállni ugyanúgy kell mind2vel
Nekem is a raktrában van a téli gumi szett . De én még téli gumival sosem mentem télen csak nyárival . Nem akarom elkapkodni de a statisztikáim nem rosszak eddig . Persze ésszel kell vezetni ez lényeges ! Jó itt nincs mecsek
Ezt pontosan így látom én is. El bagatelizálják ezt a gumi kérdést,pedig szükség van rá ilyenkor. Mondjuk az ts igaz,hogy évente kb 2-3 hét van ilyen,és arra sokan nem vesznek téligumit.
Tegnap téliesítettem a bringámat is,raktam rá sárvédőt. Délben még nem volt gáz amikor mentem vissza vele dolgozni,de este nem eröltetett a röhögés,amikor tekertem hazafelé. Szerencsére bringaút van 2/3 úton a telephely és a lakás között.
Pont az a baj, hogy ilyenkor olyanok is autóvl mennek, akik egybként nem azzal járnak , meg nálunk nincs is "hórutinja" a Zembereknek (mitől is lenne?)
Meg általában az autók is xarok (gumi?) hóban nyárival nem lehet menni.
Tegnap volt szívás a melóhelyen is. Sok személyautóstól nem lehetett haladni,mert két kézzel markolták rémülten a kormányt és eszeveszett 10-20km/h tempóban törték egymást ripittyára. Sajna ilyenkor mindenki autóba ül,és megy mert muszály nekik.
Nem vagyok nagy tanár én sem,de nagyon nem jól csinálják sokan ezt a téli vezetést. De hagyjuk is ezt a témát,mert sokan leszolnak miatta bennünket. Pedig csak jó tanáccsal segítenénk ezeket az embereket,és nem lenézős a stílus. Mégis annak veszik.
Itt is esett egy rakás hó de úgy vagyok vele hogy majd eldobálja aki odarakta.
És akkor jöhetnek az elsőkerekesek, hogy az mennyivel jobb - ami igaz lehet indulásra, csak azt feledik el mindig, hogy megállni ugyanúgy kell mind2vel
Tegnap téliesítettem a bringámat is,raktam rá sárvédőt. Délben még nem volt gáz amikor mentem vissza vele dolgozni,de este nem eröltetett a röhögés,amikor tekertem hazafelé. Szerencsére bringaút van 2/3 úton a telephely és a lakás között.
Meg általában az autók is xarok (gumi?) hóban nyárival nem lehet menni.
Nem vagyok nagy tanár én sem,de nagyon nem jól csinálják sokan ezt a téli vezetést. De hagyjuk is ezt a témát,mert sokan leszolnak miatta bennünket. Pedig csak jó tanáccsal segítenénk ezeket az embereket,és nem lenézős a stílus. Mégis annak veszik.