Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig buzik mert az eladó biztije ugy is él .Tehát szerintem fedezetlenség sincs . ha csak nem utalják vissza a bizti összegét az eladott napig .
Netes kötésnél ne tudsz elöbbi dátumot irni mint a mai de egy irodában valoszínü lehet gondolom
Már nem emlékszek pontosan, hogy amikor kitöltöttem a szerződést meg kellett-e adni az adásvételi dátumát, de abban biztos vagyok, hogy az átírás előtti este csináltam meg ami több mint egy héttel a vásárlás után volt.
Juni 5 én vettem meg és 11 én kötöttem 2640ft fedezetlenségi díjat számoltak arra a pár napra
Idén nekem nem kellett többet fizetnem pedig az adás-vételi dátum és az átírás között több mint egy hét volt és előtte este kötöttem meg a neten.
Ezt rosszult tudod Rám is rám verték ami van dátum az adásvételiben a te biztositásodnak már attol a naptol élni kell
Vagyis erről a párhuzamos üzemeltetésről nem hallottam, úgyhogy inkább nem mondtam semmit.

Átíratni van 15 napod, érvényes biztosítás nélkül pedig nem lehet. Ha az átírás napján kötöd meg a biztosítást (pl 15.napon) akkor sincs fedezetlenségi díj, hiszen még nem a tiéd a motor és Ádi fedezete még él.
Én is így jártam tavaly a kocsival amit vettem de sebaj küldik a biztositásba épitvel
sziasztok
a nagy trafószerelésben elfelejtettem a motorra biztit kötni. lesz néhány nap fedezetlenségi díjam. amúgy 7722 Ft az éves díj balesetivel még most párhuzamos üzemeltetéssel, azaz A0-ba.
Azt később vezették be. Vissza is estek 800 lóra
"max. 1,5 verseny időtartamára"
Tévedtem, mert fejből írtam, de most kíváncsiságból kigugliztam: 1986!
"A legjobb motorok – köztük a BMW, a Honda és a TAG Porsche – ekkor érték el teljesítményük csúcsát, ami kvalifikációs beállítással (3 barra feltekert turbónyomás mellett) 1200–1350 lóerőt jelentett."
Néha látok ilyet közlekedni a forgalomban itthon is, amikor az ilyen rekordok rendszeressé válása Audit-BMW-t vagy Mercedest eredményezett. (Magyarország jobban teljesít)
Lesz ilyen nem is soká bár a 1200-as lesz 200LE, a 2000-es meg 420LE
Egyébként tökmind1, milyen motor van benne, viríccson, az a lényeg

Ui: majd' 20 éve a F1 1500 ccm-ből már 1000 ló felett járt, úgyhogy a turbóban van némi potenciál de nem kell ennyire elrugaszkodni, a mai motorbiciklikbe szerelt 1000-ek is 200 LE-t nyalogatják - lesz hozzá egy 10 fokozatú automata, oszt' jónapot.
Ezt jól megszívta.
Nemsokára a BMW maga lesz az égető középszerűség, amikor a selymesen járó négyhengeres 712i lesz az opció belépni a big block kategóriába a csúcs 720i-hez, a 708i-710i két-háromhengeres bmw efficient dynamic után.
Ezt a sok elmebeteg embert bakker....
Szevasztok!
Biztos megérte,csak nehogy hozzászokjon.
"Egy fiatal kínai nő 28 órán keresztül szopott egy bevásárlóközpontban, hogy végül övé legyen egy Chevrolet Aveo. "
http://www.vezess.hu/hirek/szo...