Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az FZ az igen jó de az YZF már megint el van baszval mert ugyan ez a gond fentáll
mert oda van tervezvel a fasz termosztát
Nincs képem de ha a tankot le veszed akkor az uszóházak alatt keresd középen
Az biztos hogy az exup-on tényleg eléggé küzdős betekerni a csonkot , az FZ750-es sokkal egyszerűbb volt
Hali!Sikerült a karbit szétszedni?
a karbi eleje es hatulja,mien nezetbol?es mien csavar van rajta ugyertem imbusz,vagy csillag?miet keressek?
Amugy koszonom a segitseget.Egy honapja vettem a motort es nem tudom miket kell cserelni,atnezni rajta.Elso motorom.
a csavarok meg a karbi hátulján vannak egy műanyag dugoval zárval ha meg vannak még . A genesisnél meg elölről vannak
a 3 as hengerhez elég nehéz ki és betekerni a csavart . Küzdös eléggé
A szívó torkokon van egy imbuszos 6 os csavar azt kell kivenni és oda kell betekerni a szinkron csatlakozokat
igen,1995-os.
Boc sd ejó a kedvem Exup?
Köszönöm! Nagyszerű!:)
Katt az előzményre!

Gyári méretűek a feliratok. Itt láthatod arányaiban is.
Szint lehet kérni amilyet akarsz. Legalábbis 3 éve csináltak olyat is,és még külön felirat is ment,persze +pénzért. De korrekt a srác.
ja.. bent a melóhelyen van belül hozzá hely. még a biztonságin vissza is néztem a kamera felvételét.
reggel nekem is volt.
ilyenkor hétvégén egy-két baleken kívül a kutya se dolgozik. Én is farolgattam egy keveset a fábiával.
Tök jót szánkóztam - a Swifttel letaposott hó, kézifékes fordulók, kipörgő gyorsítások szerencsére itt vidéken alig van most forgalom, lehet hülyülni.
Koszi!:)
Azt tudom,de kogy hova kell a vakumcsoveket kotni es hogy meik csavart kell allitani?
Szinkronteszterrel
Sziasztok!
Megtudna mondani valaki,hogy kell szinkronizalni a karburatort az fzr 1000r nek?
Nem szóltam, látom, hogy lehet írni nekik és megoldható más színekben is.:)
Köszi, közben én is megtaláltam.
De sajna kék-fehérben kéne:)
Hát mindegy, maximum nem gyári feliratok lesznek rajta.