Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt mindenkinek!

Pestám ha gondolod integetek neked a túlpartról nézz ki az ablakon!

Balatonakali -4fok de a rövid haj még mindig tart!
Jo reggelt!itt is 10cm ho.-5 fok.
yzf 750 váz
Egyik érdekes kép pl . 750 es váz de ezres elsö kiadású exup első villa . Ez vajon mért lehet jó Nálam pont forditval van és nagyon hihetetlenül jobb . De fordival hhhhhü
tettem fel egy galériát nézegesd a képeket
Itt is mocskos hideg van igy ma is azt csinálom amit tegnap Semmit
Mostmeg,ènvagyok kib@sszot másnapos
reggelt 1cm hó
nekem mázlim volt többnyire +1T volt amibe a hellt rakta és állandóan top3-4 be voltam sőt inkább top1 mikor átváltottam t34-85 re az szívósabb volt ott +2T is volt többségben. de a legszebb mikor a VIIIas contercoventernátort vagy mi a tökömet VIIIast 4 lövésből kicsináltam a hellel
Reggelt,de hidegvan -10
Azért már összejött ez-az.
Ilyen a mesében sincs!
Megsemmisítés ideje: 13:38mp és én voltam a legnagyobb! (ARL44 T6)
Most iszok egy fél szőlőpálinkát (elég durván meg vagyok fázva) és megrendezem őket hajnalig.
Ja kérem, ha valaki ennyire ráér!
Én délután dolgozni voltam, délelőtt bepróbálkoztam egy órára (ARL44-KV1S-Chi-He) de ilyen ' háromszor rálövök a Lee-re (ami ott áll szinte előttem) a 122-essel és 0 találat' vagy szinte az indulás után ~50 métert megtéve általában ki is lőttek, persze úgy hogy azt sem tudtam hogy honnan, tökmindegy hogy merre indultam el' napom volt.
Mivel majdnem mindig én voltam a legkisebb így ki is léptem a gányba.
A végén már azt vártam hogy mikor induláskor nullára ér a visszaszámlálás, egyből fel is robban a tankom és lehet is menni vissza a garázsba.
mai termés kb 1,5 milla cash + 10utomata poroltó 45db nagy szerszámkészlet az ha eladod + 550e cash
holnap +15szerszám +1 garázs+1 T15 tank
Akkor szerintem mehet is az új tulaj az okmányirodába és akkor egyben intézhettek mindent, nem kell megint bemenned leadni az adásvételit.
még a forgalmira várok
áá ma arra jöttem rá hogy nem csinálok semmit de ugyanarra jöttem rá tegnap is
Robesz megvan még vagy már eladtad ? tudom fasz vagyok
mizu?
Én is alig bírtam betekerni,ha jól emlékszem a igen a 3-as hengerhez a csonkot
Hali itt egy kép(előzmény) amit Ábrus rakott fel,ezeken jól látszik a 3 csavar ami a szívó torkok közt van ezeken tudsz szinkronozni
Szétszedted már a blokkot?