Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus nem lettek jók a kutyacsontok! Nagy rajta a lyuk! 12-es kellene ezeken meg 16-os van!
17-s van nekem /Azért akartam a felnit hozzá
itt Pacitó
És neked van meg nézted esetleg?
Hali
olvass vissza
Vagyok
jol van! Viszont az elektronika tènyleg èrdekelne ès remènykedem hogy csak az a baja!
Jó estét mindenkinek!

Feri bátyám nincs itt esetleg?
Szia Feribá,voltál a gumisnál?
Ennyire bejött Mordor ?
Sziasztok!
Szívesen megnézem,most pont hétvégén itthon vagyok,még esetleg tűszelep is van ,de a tűszelepnél néztétek a gumigyűrűt 10*1-es ,nem a tűszelepre gondolok,hanem ami alatta van,az is meg tud szivatni ha nem zár,ugyan az a jelenség,mintha a szelep nem zárna
Nálam jó ismerősnek :anyagárban- ---------- idegennek aranyárban dolgozok
Ment a levél!
Köszi
És tegeződő oldal / Nem csók/ hali
Épitőíiparban vagyok Feribá sajnos mindegy hogy mekkora a méret én is tudom . De ez a legnagyobb biznic mert erre lehet fogni hogy mért drága
nincs
a hirdetés már nincs fenn, én meg jóformán csak 10 percig láttam világosban eddig De most a Fabia-t anyámék hagytam, és próbáljuk az új vasat. holnap azzal megyünk el innét reggel, és ugrik a majom a vízbe
Csak vicc volt!
Szép BMW! Fiestáról tegyél képet.
A sajátja van rajta,amit adtál nem raktam rá.Szerintem gyári ez,csak sérült volt és letakarták egy külső köpennyel,csak így nem látszik a gyári jelzés.Húzott egy nagy gázt és azt mondja hangos.Persze hogy hangos egy nyitott négyhengeres gép tízezres fordulaton.
kint a rác-hegyen! nem szándèkozom eladni!
Csók Feri bácsi

fzr.andi@gmail.com
Most vettétek ? Hol milyen utca?
Máris elakarod adni?

Megegyezünk
Szörnyű.
hát csak most vettük meg,következik a felujittás! Ès mennyit szeretnèl kapni èrte?