Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.de melozunk csakha az idövèget itthon vagyunk akkor szabit irnak
mert már mondták a cdi gyujtást is! Ès már vègkèp tanácstalan vagyok
Akkor szinte biztos hogy nagyon sok benzint kap.
Mindig fel kell dobni valami ujjat Attol még lehet ez új
ugy tudom beindittani olyankor hogy teljes gázt kell huzni neki de nem pörög ezer fölè!
köszönöm a segitsèget megnèzem! Igen hiába huzom a gázt nem pörög fel ha elengedem akkor leál!
(a múltkor is átqrtátok a fejem )
(de ha valaki innen csak témázni akar valami fal nicken akkor számoljon vele hogy kitagadom )
A lista végtelen hosszú hogy mi lehet de én először a kormos gyertyák miatt a karburátort nézném át. (ugyanis dől bele a benzin)
Meg kell nézni a benzinszintet (és hogy nem folyik-e túl valamelyik, a fúvókák méretét, a keverékcsavarok és a tűk pozícióját és a tömítések meglétét.
A gyertyáknak szintén jó állapotban kell lenniük mert ezek a gépek elég kényesek rá. (a trafóknak és a kábeleknek-pipáknak szintén, mivel ezeknek a szigetelése is el van már öregedve)
A "nem engedi 1000-res fordulat fölè!" dolgot nem értem, ugyanis az az alapjárat. Tehát ha gázt húzol akkor nem történik semmi?
sziasztok! Èn új vagyok itt ès a segitsègeteket szeretnèm kèrn! Vettem egy Fzr500-ast 90-es èvjárat! Olyan poblèmám lenne hogy hidegen nagyon nehezen vagy be se indul,ha beindul akkor szèpen jár,de kormosra köpi a gyertyát ès ha kihül kezdödik elörröl! Valamint gondol eggyet ès nem engedi 1000-res fordulat fölè! Ha valaki tud az kèrem segitsen hogy mi lehet a baj! Elöre is köszönöm!
Nemrég valaki kérdezte hogy hogy hogy megy ez a külföldről hozok be autót folyamat és költségei.
Én is megyek nemsokára. Persze ennek a sz&rnak is most kell esni.
Pénteken meg Pécs. (de oda tennék egy kis kérdőjelet)
Hosszabbítsad meg, 30 nappal meg lehet.
A kocsimnak régen decemberben járt le a műszakija, és legközelebb jövő május végén kell vinnem. Nyertem vele fél évet.

Mondjuk aki télen vizsgáztat motort az meg is érdemli.
A héten nekem is el kéne vinni a gépet műszakira,csak hóesésben nehéz lesz,útba esik egy felüljáró is.
ez olyan Ádámos
Mé nem dolgoztok
reggelt ömlik ez a genya
de ma szánkózok egy jót a motorossal
Reggelt ,esik felènkis,csakugy röpködnek a szabik
Még te is oda mész szennyezni a lerobbant járgányoddal mint s hogy maradnál othon az ágyban
Esett új hó, még esik is, indulok Pestre, de jó
Ráadásul ott még szmogriadó is lehet, ki van adva a figyelmeztetés a sok búúúzipesti ménem marad otthon ilyenkor vagy mennének metróval
Tegnap írtam hogy nekem még soha nem küldött vissza biztosító pénzt,erre délután a postás hoz 530 forintocskát.Visszaküldte a biztosító a decemberi részt,mert újrakötöttem.
3800ft-1/4év
7400 nékem egy évre balesetivel együtt