Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik Pesti kuncsaftomnál 2 éve meg nem mondom mi volt a baj de lényeg belsö szervi probléma volt a férjével szoktam beszélni rola mondta hogy itt semmi nem segithet rajta max 3 honapot adtak neki . De lenne egy megoldás Japánbol hoznak neki injekció formában valamit amiből 2 vagy 4 nem tudom pontosan injekció 1 hétre 150 ropi . Rá egy honapra találkoztunk mert itt van egy házuk .(amit újítottunk ) nagy volt benne a lelkesedés mert látják használ neki . Kb 2 hét múlva hallom meghalt a felesége . Na kb erről ennyit !
Az a baj, nem tudod ellenőrizni, ki a gyógyító, és ki a csaló... de 1-2 éven belül kiderül
Örök élet? faxt, azt mindenki vehet Ábrus nagytételben kpre vásárolt, úgyhogy belealkudott +1 napot
Áááá, most
Most van reggel
Reggelt,mindenkinek
mosmá én is elkezdtem újra, me szégyen voltam Tegnap is úgy szétcsaptam magam, hogy holnap sem edzek
Gyúrunk vazzeg
mi van?
Tura csomaggal
Igen, ez nagyszerű. De sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Multkor nekem is nèztèk a koleszterinem ès tök kafa volt
Persze mindenki világosan tudta hogy miért vagyunk ott.
Pl. mikor magyarázta a cucc működését akkor tőlem megkérdezte hogy nappal miért van világos? Láttam már a napot felkelni? (néztem hülyén, majd közöltem hogy néha igen)
Amikor mi antikoleszterin szérumot mondtunk akkor a prof. közölte hogy olyanról nem tud.
Antikoleszterin vakcina létezik, nem lehet hogy erre gondolnak?
(amúgy nekem injekció és kész)
nem vakcina hanem vak cica nemlátó macskát vettek 150e mert nyertek a lottón és így állatbaráti szeretettből segítenek
meg szabad kérdezni mi ez a vakcina?
örök élet?
Nekünk délután már semmi gond sem volt vele, én sem szívesen mozdultam ki de megérte.
Beszereztük azt a vakcinát anyáméknak és nekem(3 főnek) személyesen a gyártójától annyiért, amennyi egyedül az asszonynak volt. (próbálom a jó oldalát nézni a dolognak, asszonyé 150e volt )
Ráadásként fél órát beszélgettünk a professzorral arról, amiről mi a tengerparton. (az egészségügy "segíteni akarása" témában)
Nekem rá van tolva a falra,na meg persze most ülés sincs rajta...
Amikro nekem bent van én még rá is szoktam ülni hogyha nagyon sovárgok
Jó,mondjuk külön szobában van... De akkor is sípol!
Én be szoktam indítani a szobába,ablak kinyit asszony meg sípol....
Hali-Hóóóóóó
Én a siófoki motorozás óta be sem indítottam. Le lett mosva,szervizelve,akksi ki,és majd április környékén beindítom.