Egyik Pesti kuncsaftomnál 2 éve meg nem mondom mi volt a baj de lényeg belsö szervi probléma volt a férjével szoktam beszélni rola mondta hogy itt semmi nem segithet rajta max 3 honapot adtak neki . De lenne egy megoldás Japánbol hoznak neki injekció formában valamit amiből 2 vagy 4 nem tudom pontosan injekció 1 hétre 150 ropi . Rá egy honapra találkoztunk mert itt van egy házuk .(amit újítottunk ) nagy volt benne a lelkesedés mert látják használ neki . Kb 2 hét múlva hallom meghalt a felesége . Na kb erről ennyit !
Persze mindenki világosan tudta hogy miért vagyunk ott.
Pl. mikor magyarázta a cucc működését akkor tőlem megkérdezte hogy nappal miért van világos? Láttam már a napot felkelni? (néztem hülyén, majd közöltem hogy néha igen)
Amikor mi antikoleszterin szérumot mondtunk akkor a prof. közölte hogy olyanról nem tud.
Antikoleszterin vakcina létezik, nem lehet hogy erre gondolnak?
(amúgy nekem injekció és kész)
Nekünk délután már semmi gond sem volt vele, én sem szívesen mozdultam ki de megérte.
Beszereztük azt a vakcinát anyáméknak és nekem(3 főnek) személyesen a gyártójától annyiért, amennyi egyedül az asszonynak volt. (próbálom a jó oldalát nézni a dolognak, asszonyé 150e volt )
Ráadásként fél órát beszélgettünk a professzorral arról, amiről mi a tengerparton. (az egészségügy "segíteni akarása" témában)
Pl. mikor magyarázta a cucc működését akkor tőlem megkérdezte hogy nappal miért van világos? Láttam már a napot felkelni? (néztem hülyén, majd közöltem hogy néha igen)
Antikoleszterin vakcina létezik, nem lehet hogy erre gondolnak?
(amúgy nekem injekció és kész)
örök élet?
Beszereztük azt a vakcinát anyáméknak és nekem(3 főnek) személyesen a gyártójától annyiért, amennyi egyedül az asszonynak volt. (próbálom a jó oldalát nézni a dolognak, asszonyé 150e volt
Ráadásként fél órát beszélgettünk a professzorral arról, amiről mi a tengerparton. (az egészségügy "segíteni akarása" témában)