Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, fiúk, még nincs pontos méret, de 60 éves ablakok, biztos nem stimmel a mai méret, meg belső redőnytokos, azt ki kell váltani mindenképp.
A mérettől meg nem lehet nagyon eltérni, mert 5 szintes, és uccakép meg ilyenek miatt 1forma kell legyen a többivel kinézetre.
Biztos hogy a túlfolyón folyik? Nem lehet hogy az úszóház tömítésénél?
Tudok, de Kecskeméten. Gyártatni is. Árajánlathoz viszont kell méret
Vagy esetleg 210 *150
Ha 3 as akkor az régi 180*150 és csak egyéni gyártás a másik méret sem szabvány. Szabványt tudok jó olcson ! Ez sehol nem lesz olcsó felhívóm a figyelmed
Szia! Ha neked megfelel, akkor Szigethalmon vagyok elérhető, és
meg tudom nézni a mocidat. Esetleg itt a számom: 0620 412 5908
Pesten kell, ott kell cserélni. 2db nagy, 3 részes, meg 2db kb. 0,8m x 1m-es
Pontos méretem csak 1 hét múlva lesz, de nem lesz konfekció, sztem gyártani kő méretre.
Majd kereslek, mert ha szállítással is jobb, mint a pesti csibészek, akkor rajta
Hát széttudtuk szedni meg minden.. de ugyanúgy nem lett jó.
Azóta párszor szétszedtem és összeraktam, de ugyanúgy folyik.
Azt mondja az előző tulaj, hogy nála is csinálta ezt, és párszori szétszedés és összerakás után neki elmúlt...
Most tanácstalan, és mérges vagyok, mert bosszantó, hogy nem jó...
Valahogy nem tudnánk megoldani mégis, hogy megnézd?:)
Innen tudok ha kell jó árban ! De az itt van ! Mekkora méret ?
Van itt olyan pesti, akinek van műanyag ablakos ismerettsége, vagy tapasztalata?

Volt ugye régen gab400, de eltűnt, meg neki csak drága cuccai voltak. Most valami ócóbb kéne, ne teszkós, de ne is 9 kamrás 5 rétegű üvegű
Úgy legyen!
Mint már írtam, asszonynál valamit csinál.
Megszűnt szinte teljesen a hideg kéz-hideg láb effektus, a seprűvénák szinte alig látszanak már, a durván kidagadt visszerek visszahúzódóban, éjjeli lábgörcsök (régebben heti 3 alkalom garantáltan volt) december közepe óta nem jelentkeztek.
Friss és tele van energiával.
Eddig kb. ennyi.
Sajna utólag már nem módosítható,meg ő még régi tipus,nincs benne Flash Ram,elfelejtene mindent.
Te vagy az villany zseni há tegyé reá
Mármint egy is sok néha.
Isten őrizz,ez sok néha,kár hogy nincs rajta kapcsoló vagy biztosíték,néha kikapcsolnám.
Te gyula mostanság egyre többet beszélsz a nőnemü társainkról Jobb lesz asszonyt cserélsz vagy szerző egyet a Kati mellé még
Megvan de öregedtem tíz évet.
Nem tudom mit szólt volna ha a Feri bátyótól kapott kiput felteszem,mert az annyira tuning,hogy átlátok rajta,de az E-jelzés rajta van!Azt meg át kell hogy engedje?
Gyula, ezt évek óta mondogatjuk neked...
Ne mérgelődj, kicsit szívattak, de ha megadták, ki nem xarja le
Amatőrök nem tudták, hogy a NAV áfa revizorának előre kell utalni
na srácok megvan a műszaki,de nagyon felmérgeltek.Kezdte az ügyintéző lány,hogy nem volt hideg a motoron?Hozhatja tavasszal is,előtte telefonál és adunk ingyenes útvonal engedélyt.
Hogy dugjam be a nyílását,harmadszorra viszem hozzájuk télen,és csak most mondja?Én meg görcsölök itt a fagyban!
A vizsgáztató meg azzal kezdte,ő utálja a motorokat,miért nem veszek kocsit?Egy vizsgáztató hogy lehet elfogult?Vennék de hova tegyem,utcán nem hagynám,udvarra nem fér be,garázs nincs.
Belekötött a kipufogóba,nincs rajta E-jelzés,húzott egy kövér gázt,azt mondja hangos.Nem győztem magyarázkodni,hogy a gólya fossa nyakon!Aztán feltette a fékpadra,persze a fék tökéletes,utána megadták,de nagyon mérges vagyok! .
Üdv!
Sikerült leszedni a karburátor úszóházakat, az úszók ellenőrizve, azok jól működnek... vissza az egész, de ugyanúgy a túlfolyón ömlik a benzin. Megint szétszed, kiszedtem az úszót a helyéről, de ami a tűszelepet hozzá fogja kis bizbasz, az kiesett, és nem tudom visszatenni oda. Mi a fenét lehet csinálni? Teljesen tanácstalan vagyok, kellene egy új úszó tűszeleppel együtt? És azt honnan tudnék venni? Mert én nem találok sehol.
Másik Zoli közeli barátom nem tudtak összerántani egy gyereket . Tapolcára jártak tököm tudja mennyi pénzt oda hordtak . Végeredmény semmi ! Élték az életüket csinálták a dolgukat Erre egyszer csak terhes lett a Brigi ma 3 éves a kisfiú. Tapolca nélkül ! na erről megint ennyit !