Probiker van itthon az asszonynak is. (zsoltitól kaptuk)
Mivel talán ha kétszer volt rajta eddig, így nincs vele rossz tapasztalat.
Nekem mivel tavaly nem jött meg a bakancsom a Horvát túráig, így a Sidi csizmában mentem.
Erősen tartottam tőle hogy az augusztusi melegben belerohad a lábam de meglepően kellemes viselet volt végig. (főleg hazafelé a 10-12 fokban és esőben )
Igen, volt egy olcsó probiker, de nem estem tőle hanyatt.
Félcipőt nem szívesen veszek fel motorozáshoz. Az egyik legjobb átmeneti megoldásnak a luis-os surranót tartom, asszem még akciós 8000 Ft körüli összegért.
Nekem azok intézték az átírást de attól még kaptam tőlük adásvételit én is.
Viszont ha ez előbb derül ki akkor érdekelt volna az akksi belőle.
Nyugi, szerintem nálad nem lesz semmi gond. Én már kétszer voltam beidézve ilyen miatt de csak a papírokat tették elém hogy ezeket tényleg én írtam-e alá. (igen)
(beidézték fél Dunaújvárost)
Valakit érdekel ?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ja a Louis-os surranót nem csak motorozáskor használom, jobbára abban jártam dolgozni is, és baromian elégedett vagyok vele.
Mivel talán ha kétszer volt rajta eddig, így nincs vele rossz tapasztalat.
Nekem mivel tavaly nem jött meg a bakancsom a Horvát túráig, így a Sidi csizmában mentem.
Erősen tartottam tőle hogy az augusztusi melegben belerohad a lábam de meglepően kellemes viselet volt végig. (főleg hazafelé a 10-12 fokban és esőben
Félcipőt nem szívesen veszek fel motorozáshoz. Az egyik legjobb átmeneti megoldásnak a luis-os surranót tartom, asszem még akciós 8000 Ft körüli összegért.
ha mindenképp cipő kell
ilyen surranót használok
Viszont ha ez előbb derül ki akkor érdekelt volna az akksi belőle.
Nyugi, szerintem nálad nem lesz semmi gond. Én már kétszer voltam beidézve ilyen miatt de csak a papírokat tették elém hogy ezeket tényleg én írtam-e alá. (igen)
(beidézték fél Dunaújvárost)