Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt minimum 1, és féléve hirdeti az ombre!
Jaaaah a csimmát semmiképp nem cserélném le! Legfeljebb mikor melóba járok a vassal arra gondoltam!
miért nem melegítünk álló helyben motort? én mindig úgy csinálom.
Jó estét pajtikáim! Fel vagyok pörögve!
Ábrahám Úr! Önnek elektronikus levele érkezett. Kérem ellenőrizze postafiókját.
tiszteletem feribá! Hogy tudnánk eggyeztetni az elektronikárol?
én is gondolkodom motoros cipőben. A csizmában váltani se tudok jóformán.
Én ilyenben toltam anno ma már elképzelhetetlen, akkoriban meg mindennapos dolog volt. mellé fürdőgatya, póló
Hali Gali

Valakit érdekel ?

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Komolyabb túrákra egy ilyen van (TCX Infinity)

Ja a Louis-os surranót nem csak motorozáskor használom, jobbára abban jártam dolgozni is, és baromian elégedett vagyok vele.
Nyugodtság van.
Probiker van itthon az asszonynak is. (zsoltitól kaptuk)
Mivel talán ha kétszer volt rajta eddig, így nincs vele rossz tapasztalat.
Nekem mivel tavaly nem jött meg a bakancsom a Horvát túráig, így a Sidi csizmában mentem.
Erősen tartottam tőle hogy az augusztusi melegben belerohad a lábam de meglepően kellemes viselet volt végig. (főleg hazafelé a 10-12 fokban és esőben )
Na mindegy is,majd meglátjuk mi lesz.
A csekk az megvan,és jó sok lett rá kifizetve. 56ezer vagyonszerzési illeték.Tokkal vonóval 96ezer átírás
Igen, volt egy olcsó probiker, de nem estem tőle hanyatt.
Félcipőt nem szívesen veszek fel motorozáshoz. Az egyik legjobb átmeneti megoldásnak a luis-os surranót tartom, asszem még akciós 8000 Ft körüli összegért.

ha mindenképp cipő kell
ilyen surranót használok
Holnap délelótt felhívom az adóhatósági ügyintézőt mi a rák van.
Mert lehet hogy ez ügyben keresnek. (az első mondatban rámutatva az 1. és 2. linkre olvasható az előzmény)
Itt lett átírva,de nem én intéztem hanem erre szakososdott cég.
Te írattad át vagy ők intézték?
A cég ellen folyik eljárás,de konktét dolog nincs közölve. Remélem így lesz,ahogy írod.
Nekem azok intézték az átírást de attól még kaptam tőlük adásvételit én is.
Viszont ha ez előbb derül ki akkor érdekelt volna az akksi belőle.
Nyugi, szerintem nálad nem lesz semmi gond. Én már kétszer voltam beidézve ilyen miatt de csak a papírokat tették elém hogy ezeket tényleg én írtam-e alá. (igen)
(beidézték fél Dunaújvárost)
Érdekes. Nekem le kellett adni átíráskor.
Hú b@sszátok meg,most nem kicsit lettem feszült. Ha ez bekövetkezik,akkor eladok mindent,ami a nevemen van.
Mondjuk én a tökömtudja milyen Bt-től vásároltam a pözsót, velük van adásvételi szerződésem.