Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönjük a páleszt, a finom palacsintát, a kedvességeteket és a vendéglátást. Jameg a trafót persze. holnap bepróbálom a vasba.
az nem olyan mint ha a haverokkal beülnénk valahova egyet enni.
Nekem is van. Nem tudtam volna normálisan szétszedni anélkül.
ja Sanyi megelőzött
hát akkor a futár vigyen pizzát
De a társaság nem tud összeülni!
menj csak nézegetni is jó őket!
Rendelj egyet. Kihozzák.
köcsög ónos eső! Ez miatt a szar miatt még a városba sem tudunk felmenni egy pizzára!
Megkérdezem.
Elvileg igen.
"Beültem a sajátba, és mintha a gázpedál rágógumival gyorsítana iszonyú nagy különbség"
Amikor visszaültem a 300ZX-ből a Galant 1.8TD-be (220Le-ből a 90-be) akkor nekem is valami ilyesmi járt a fejemben. Szerencsére volt annyi eszem hogy ne engedjek a kísértésnek és nem tartottam meg. (pedig nem is vicces )
Ez jó a miénkhez is?
Megszereztem BMW-hez a TIS szoftvert. Nagyon jó!
Az a baj,hogy már nem csak nekik van szavazati joguk hanem azoknak is akik nem ebben az országban élnek!
Igen, itt élnek köztünk sőt szavazati joguk is van
pszichiátriai eset!
Áááá ez ultra gáz! Vannak ilyen emberek?
Hát igen, az ízlésről nem lehet vitatkozni...
Belőlem azt váltotta ki, hogy nagyon rosszul esett kiszállni belőle, és visszaadni a szalonos krapeknek Beültem a sajátba, és mintha a gázpedál rágógumival gyorsítana iszonyú nagy különbség, pedig az enyém is jól megy.
Kinek mi kell... nekem nem kell nagyobb (1edül v. ketten megyünk vele) nem kell kis fogyasztású (mert már alig megyek) viszont már nincs mire várnom, ha ezt is ki akarom pipálni a bakancslistámból... ahogy összecsurog rá a lé, meglesz, és 5-6 évig megen nyugtom lesz - szóval tervek vannak