Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon nagy!
Nekünk kajszi pálinkánk van itthon. Nem mi csináltuk,de finom gyümölcsízű. Jövőre lesz nekünk is,igaz szilva,és meggy. Van egy ismerős,Ő mondta,ha van 60 liter cefre kifőzi nekünk csak úgy barátságból.

Vicusom nagyon szeresse a jó pálinkát,most is iszogat.
Nekünk is lett!
Saját tiszta körte
A féktárcsás nem árul betétet.
Jó Jis az te papám!
Húúú,megütütt a körte pájinka
Remélem Thomas rendben vagy,nehogy kikapj Kingától
Igen, itt is. Még a kutyus is elcsúszott,olyan szin jég itt minden.
Meg kell nézni a féktáecsás ember árul-e betétet is,mert akkor megérheti.
A másik meg ez:
Carbon Kevlar Brake Pads
(és esik az ónos eső is)
Price:
US $17.99
Approximately 4,166.28 HUF
Shipping:
$48.57 (approx. 11,248.26 HUF)
Így már nem éri meg.
kiütötte mint a büdös s.art!
Az 5 ajtósra még azt mondtam hogy elmegy de ez szörnyű. Persze az a lényeg hogy neked tetszik.
Nekem pl. a 6-os kupé sem tetszik és ezt meg is említettem valamelyik régebbi totalcar commentben.
Páran anyáztak, egyesek csak egyszerűen a címemet akarták tudni (nem árultam el ) mások homoszexuális beállítottságot feltételeztek rólam. (valaki szintén megemlítette hogy neki sem tetszik, egyből partneri kapcsolatot javasoltak velem )
Hiába mondtam hogy én elhiszem hogy jó gép, csak egyszerűen nem jön be a formája, a helyzet menthetetlen volt.
Azt is megkaptam hogy ha nem tetszenek a BMW-k (hiába írtam már az elején hogy nagyon sokuk tetszik) akkor mi a ló&aszt keresek egyáltalán egy autós oldalon, húzzak inkább kiskegyedet olvasni.
Jött innen-onnan az is hogy egy sehonnai kis csóringer vagyok aki meggyőzte magát hogy ez sz&r mert nem tudja megfizetni (mintha az oldalra irkálók 1%-ánál több meg tudná ) ezért maradjak csak a felszpoilerezett devizahiteles fábiámnál. Persze ha az ilyen csóringer beülhetne egy ilyenbe akkor meg ki sem akarna szállni és ha ingyen adnának neki egyet akkor majd biztos nem fogadná el. (óvodai középső csoportos szint )
Szóval az biztos hogy ez a három betű kéken-fehéren bizonyítja hogy mindenkiből kivált valamilyen érzelmet.
Ja amúgy sziasztok!
nagyon komoly a blöki! A mienk a disznóvágáskor vette ki a főtt színhúst a ládából és elment vele.A zsírosa nem kellett neki! Volt ám riadalom itt is anyáméknál én meg mondtam, hogy nem kellet volna a földre rakni a ládát az udvaron.
ez bruálisan jót megy van asszem M-es is ebből és az odabaszósabb
jó hugy akkor neked nincs baj a veséddel :)
Egyszerűen gyönyörű én egy 135i-vel bohóckodtam, az valami HIHETETLENÜL megy... de nekem elég lesz a kisebb is, nem vagyok mohó

Mostanában nem megyek annyit, gyerekek is kirepültek, jöhet a kis sportos 6 hengeres coupé
Te jó ég! Ezzel aztán csúnyán elbántak a formatervezők!
Vagy inkább valami ilyesmit, ennek inkább van realitása, a másik 10 alatt nincs hastnált se.
Esik az ónos eső. Jó hugy nem dolgozom.