Persze hogy kell de ilyen f&szságokkal? Régen is volt szabályozva és mégis jók voltak a versenyek.
A rohadt nézettség meg a reklámok miatt qrvult el ez az egész. (régen is volt szerepe de mostanra már annak lett alárendelve, a versenyélmény meg feláldozva)
A fő baj az hogy általában a motorokat valami furgonnal viszik oda állnak mellé és be dobják vagy feldobják fél percen belül kb . Szóval erre az esetre nem véd semmi . De azért én is gondolkodtam rajta már
Kell valamennyire szabályozni, mert ha mindent szabad lenne, nem lenne csak kevlár-kerámia-titán az autó, úgy elszaladnának a költségek, hogy kiszállna a PitBull, a Ferka, csak 1-2 fideszközeli üzletember bírná anyagilag az istállók fenntartását
~25 évig imádtam és nem nagyon hagytam ki egy versenyt sem.
Az atomhülye gumiszabályaiktól kész vagyok teljesen, a KERS-es baromságtól szintén. (meg még egy rakás mástól is)
Nem lehetne nyomni azt a qrva pedált mint régen és versenyezni amíg el nem füstöl az a rohadt blokk vagy el nem fogy a gumi?
Csak ilyen gumival mehetsz de abból is csak ennyi garnitúrát és azt is csak akkor ha a másikat is használtad.
A motorokból mindenképpen egyhengerest kell idővel csinálni mert annál kevesebbel már nem fog működni az autó, bár még az is lehet hogy erre is kitalálnak valami f.szom szabályt hogy menni is csak a kör feléig lehet benzinnel, onnan meg már csak a mókuskerékhajtást használhatják 9mp-ig (persze azt is csak akkor, előtte nem nyomta le a gázpedált 60%-nál jobban) majd tolás következik a rajtvonalig.
Én már abból sem.
Elegem lett pár éve az évenkénti sok f&szomhülye szabálybaszqrálásaikból hogy mindenképpen lehetetlenné tegyék a normális valódi versenyzést.
Eljárás folyik a kereskedelmi és szolgáltató cég ellen,akitől vettem a kocsit.(beszámított autó)
Lehet elviszik?