Igen, sajna. A jogban az van, hogy tulajdonjogot csak tulajdonostol lehet szerezni. Ha a KFT nem fizette ki az előző tulajt, te hiába fizetted neki ki. Az előző ervenytelen lesz, autó elvileg vissza, és te leszel a károsult. Perelhecc.
De ez a legrosszabb eset
Szegény Sanyink nem röhögne...
Pedig könnyen előfordul.
Szomszédos bolt tulajàt behívták az örsre szemlére, és mondták, már haza se menjen vele, sáros a verda.
Aszongya, ő jóhiszemü vevő, de mondták, pereljen, és visszakapja.
Ez 2000 körül történt, még nem kapta meg... A gép azóta áll egy telephelyen, szabad ég alatt, ja, egy 2 éves audi volt.
Mondjuk, kibírta, SKF menő bolt, de akkor is...
Autónál (mivel az zárva van) még csak-csak megértem hogy télen a parkolóban beröffentem előre hogy legyen valamennyi fűtés amíg leérek és leolvassza a jég nagyját, de motornál?
Az hogy a riasztó ott sipákol rajta 10-15 mp-ig, az senkit sem fog meghatni. (~annyi idő hozzáférni az akksihoz vagy a riasztó vezérlőjéhez az ülés alatt)
A GTR-ben is van de az érdekességen kívül nem sokat ér. A hangját is alig hallani szabad téren mert egyszerűen kicsi a szirénája, nagyobb meg nem nagyon fér el sehol.
Vagyis delta S4 az S1 es Coupe meg elkészítette a leg erősebb motort ami sosem került már be . A gyárban mért adatok alapján tul szökőt az 1000 Le álomhatáron . Azért egy rally autobol a 80 -as években nem roszz teljesitmény
Próbálom elképzelni a gyakorlati megvalósítását de nem akar sikerülni.
A panel 6.-ról nyomok egy startot az R1-nek hogy mire leérek meleg legyen?
Vagy itthon még a házból nyomok egy startot a garázsban álló gépnek hogy meleg legyen mire kiérek? (aztán meg nem lehet látni a garázsban a füsttől)
Vagy csak egyszerűen arcoskodok egyet a fagyizó teraszán hogy be tudom indítani a gépet onnan is?
(egyébként álló helyzetben 10-15 mp-él tovább nem melegítünk motort hanem elindulunk sanyi módban, addig meg felveszem a kesztyűm és a sisakot)
De ez a legrosszabb eset
Pedig könnyen előfordul.
Szomszédos bolt tulajàt behívták az örsre szemlére, és mondták, már haza se menjen vele, sáros a verda.
Aszongya, ő jóhiszemü vevő, de mondták, pereljen, és visszakapja.
Ez 2000 körül történt, még nem kapta meg... A gép azóta áll egy telephelyen, szabad ég alatt, ja, egy 2 éves audi volt.
Mondjuk, kibírta, SKF menő bolt, de akkor is...
Akkor is elvihetik?
250-es robogómon volt,de minek?
A GTR-ben is van de az érdekességen kívül nem sokat ér. A hangját is alig hallani szabad téren mert egyszerűen kicsi a szirénája, nagyobb meg nem nagyon fér el sehol.
A panel 6.-ról nyomok egy startot az R1-nek hogy mire leérek meleg legyen?
Vagy itthon még a házból nyomok egy startot a garázsban álló gépnek hogy meleg legyen mire kiérek? (aztán meg nem lehet látni a garázsban a füsttől)
Vagy csak egyszerűen arcoskodok egyet a fagyizó teraszán hogy be tudom indítani a gépet onnan is?
(egyébként álló helyzetben 10-15 mp-él tovább nem melegítünk motort hanem elindulunk sanyi módban, addig meg felveszem a kesztyűm és a sisakot)