Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kifizette,mert beszámolt kocsi volt az Omega.Egy H astrát vittek helyette.
A törzskönyvet szerintem megtarthatod. Végül is kifizetted.
Igen, sajna. A jogban az van, hogy tulajdonjogot csak tulajdonostol lehet szerezni. Ha a KFT nem fizette ki az előző tulajt, te hiába fizetted neki ki. Az előző ervenytelen lesz, autó elvileg vissza, és te leszel a károsult. Perelhecc.
De ez a legrosszabb eset
Hát nem is tudom mit csináljak. Nem veszek másikat az biztos ha elviszik. De akkor minek az eredet vizsga?
Azt nem teheted Ez nemzeti érdek!
Ha sportosan nyomod vagy sz&r időben akkor csizma de ha nyáron a városban motorozgatsz akkor hasznos.
És elbontom jó pénzért.
Szegény Sanyink nem röhögne...
Pedig könnyen előfordul.
Szomszédos bolt tulajàt behívták az örsre szemlére, és mondták, már haza se menjen vele, sáros a verda.
Aszongya, ő jóhiszemü vevő, de mondták, pereljen, és visszakapja.
Ez 2000 körül történt, még nem kapta meg... A gép azóta áll egy telephelyen, szabad ég alatt, ja, egy 2 éves audi volt.
Mondjuk, kibírta, SKF menő bolt, de akkor is...
Akkor nem mondom meg hol van.
Orbánék? Persze.
Utcai motoros cipőt valaha valaki próbálta egyáltalán? Nem tudom van-e értelme?
De igen. Tavaly is mentem majdnem 3000km-t
De én kifizettem,és a nevemre is írták,sőt még törzskönyvem is van.
Akkor is elvihetik?
Ezt a riasztós témát szerintem kiveséztétek....
250-es robogómon volt,de minek?
Na még a ledes gázmarkolat hiányozna.
Lehet. De úgyse használod
Autónál (mivel az zárva van) még csak-csak megértem hogy télen a parkolóban beröffentem előre hogy legyen valamennyi fűtés amíg leérek és leolvassza a jég nagyját, de motornál?
Knight Ridert nem ismered?
Az hogy a riasztó ott sipákol rajta 10-15 mp-ig, az senkit sem fog meghatni. (~annyi idő hozzáférni az akksihoz vagy a riasztó vezérlőjéhez az ülés alatt)
A GTR-ben is van de az érdekességen kívül nem sokat ér. A hangját is alig hallani szabad téren mert egyszerűen kicsi a szirénája, nagyobb meg nem nagyon fér el sehol.
igen valószínű az utolsó eset a helytálló
Vagyis delta S4 az S1 es Coupe meg elkészítette a leg erősebb motort ami sosem került már be . A gyárban mért adatok alapján tul szökőt az 1000 Le álomhatáron . Azért egy rally autobol a 80 -as években nem roszz teljesitmény
Próbálom elképzelni a gyakorlati megvalósítását de nem akar sikerülni.
A panel 6.-ról nyomok egy startot az R1-nek hogy mire leérek meleg legyen?
Vagy itthon még a házból nyomok egy startot a garázsban álló gépnek hogy meleg legyen mire kiérek? (aztán meg nem lehet látni a garázsban a füsttől)
Vagy csak egyszerűen arcoskodok egyet a fagyizó teraszán hogy be tudom indítani a gépet onnan is?
(egyébként álló helyzetben 10-15 mp-él tovább nem melegítünk motort hanem elindulunk sanyi módban, addig meg felveszem a kesztyűm és a sisakot)
A 80 -as években mikor be tiltották a Group B osztályt . Az utolso Lancia S1 es daraboknak a féktárcsájuk sem fémbél volt .