Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
inkább lent töltsd a garázsban.
a sav párája kifejezetten egészségtelen.
Sztem az a lényeg,hogy az ember jól érezze magát a bőrében,és el tudja fogadni magát olyannak,amilyen.
Nurmi mit jelent? De sztem sejtem. Véznaság. Ugye?

Nem mondta hogy bánná.

Meguntam a konditernet,12 évig jártam oda,heti 5-6 alkalommal,és nem beszélgetni. Utána elkezdtem bringázni,az is nagyon jól ment,utána egy combnyaktörés,most meg futok. 2 méter vagyok 83kg. Ez nyáron 81 lesz,és jól érzem magam. Ez meg a 2012-es Bp maraton. Nagyon tetszett,és idén is szeretném megcsinálni. Sajna elég sürün van valami sérülés,lágyéksérv,térd és bokakopás,de mindig felépülök belőlük,és újra megpróbálom.
egy ismerős erre azt mondaná: nem túlsúlyos, csak nagyobb felületen oszlik el a szépség....
Nekem semmi bajom a súlyommal csak alacsony vagyok hozzá
Még sajnos nem. Ugyanaz a hiba.
Hát mindegy, mert én elvinni nem tudom. Az, hogy a karbikat elviszem nem sokat ér, mert ki is kell azt próbálni, hogy jó lett-e.
De ha már feladtuk teljesen akkor megkereslek. Köszönöm.
100 kg szín Ábrus, TEKes pólóban, uszonnyal
Azt mutasd itt be
Az asszony nem bánta, hogy a terminátorából egy Nurmi lett?
Én se akarok cipelni semmit de ennek hiába beszélek, ez csak jön velem mindenhova!
Szeretem a fagyit. Az egyik a Vicusé,Ő fényképezett.
Sikerült valamit a karbival kezdeni?
70/408-9349 ezen elérsz
Köszönöm...
Felcipelem az összes akksit,és rátöltök mindre.
Nálunk már csak az eső esik.
Ennyi!
Melegedni a tűz mellett és bámulni kifelé a csodás időt
itt süt a nap de ömlik ez a jeges kurvaanyja
Na de Sanyi egyszerre KÉT FAGYI?
Így van, jó ez a környék :D
Mázlista. Arra felé mondtak még 5-7 fokot is.
mármint süt a nap
Itt üt a nap
Sziasztok
Én! Engem nem vonz az ilyesmi. Semmi felesleges súlyt nem akarok cipelni magamon,legyen az zsír,vagy izom. Csak amit használok,arra van szükségem. Egyébként voltam én is kicsit erősebb. Itt 110kg voltam kb 11 éve,és a csúcs 122kg testsúly volt de nem zsírosan 2 méter magassághoz.