Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

élő rénszarvas teszt.
Fúúúúú bakker,akkor tényleg mázlitok volt!
Hali hó sziasztok!

Basszus tegnap újjá születtünk a Bettivel! Balcsira menet egyszer csak a semmiből kiugrott egy kibaszott szarvas tehén és majdnem telibe vertük.Satu fék és akkora mázli volt hogy ugrott még egyet és így csak a jobb hátsó lábát kaptuk el amivel lerúgta a rendszámomat és tovább ment.Mi meg beszarva ültünk a kocsiba hogy ez mi a faszom volt! Kibaszott nagyot durrant! Majd utánna még vagy 5 db elment mögöttünk.
Képzeljétek, újabban telepatikus képességeim is vannak

pl. most azt érzem, hogy Tomasz mélt kapott
hát nem Máshogy jó mint a 600 volt, de nem érzem, hogy olyan iszonyat erős lenne, de megint nem mentem vele qvára, mert ketten voltunk.
azt viszont érzem, hogy az első teló NAGYON szar. szó szerint felüt nagyobb döccenőn, és a hátulja is hajlamos rá, úgyhogy azon meg állítani kell majd.
na na milyen volt ? érezted a powert?
2. Kép: cukorfalat
Azèrt a tiszteletet megkapta! Finoman higgadtan mentünk!
Szivesen, azért vigyázz vele, mert ugyan kicsit gyengélkedik de igy is
képes ledobni a hátáról.
szèp napot mindenkinek! Ebben a szèp időben nekem is megvolt az első próba köröm! Köszönöm a javittást Cossi
Én komolyan ledermedtem: link
nem adtam hozzájárulásomat, hogy a gyermekem holmi Béluskával utazgasson.
Hát nem ismered meg a Bélámat? 989cc
a motor amin a yózsiura van
Ha a dobra gondolsz azt nem ajánlanám neked vágott herélt mókolt
?
mekkora ccm?
aha. az is törött
Legalább a garázs elé kitolni és beröffenteni had szívjon egy kis tavaszi friss levegőt
ebbe az időbe vétek lenne nem megjáratni 1 kicsit nálatok 20 fok van
http://www.idokep.hu/hoterkep
mi sem vagyunk menők Sanya csak elkaptuk már a fonalat
Nem vagyok olyan menő motoros mint ti. Megvárom a jó időt (szigorúan tartósan 20 fok felett van a hőmérséklet)és akkor hozom ki a motort.