Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mit választottatok?
Skacok a dobokba milyen gyapot van? kőzet vagy üveg vagy mi?
Na de egy jó hír hogy tegnap megvolt a borkóstoló ami nagyon jól sikerült és elméletileg megvannak a kiválasztott borfajták az esküvőre!
Tom, jutottál du. eszembe, eljöttem a szolnoki repcsi múzeum mellett, és most először benéztem. Bemenni nem tudtam, mert eleve csak 15-16-ig van nyitva, és csak nyáron, ill. 0401-től.
De benéztem, jobbra kb. 10-12 helikopáter, több féle, balra kis vadászok úgy 6-8, SZU amit felismertem, MIG, középen nagy 4 csavaros tehergépek 2-3db. Hátul egy SR-71 mögötte egy U2, meg F-117.
Szóval mindenképp elmegyek, ha nyitva lesz ingyenes amúgy.
Nem sajnos de egy szarvas pörire nagyon vágyom!
Ilyen van az egyik barátomnak csak kicxsit szedett vedett idomokkal.Estek a motorral az előző tulajék aztán R1 faridomot kapott hátra előre meg valami kocka lámpás idom van feltéve.A tank az eredeti. Ilyen csúnya motor de nagyon megy!
Betètlapot hagyott?
Csak a rendszámot kellett vissza kalapálnom meg egy új keretet kapott és kész.Akkorát csattant hogy azt hittem leszedte a jobb elejét de hála az égnek csak ennyi kár lett.
Andi! Haccá papirozás összejött?
Igen
Így van. a mókussal vele volt a csicskája, meg az iszonyatosan tenyèrbemászó kotonszökevèny kölke. Hű hát nehezen viselhetőek voltak. Próbált alkudni de messziről jött, utánfutóval, így minek engedjek, tuti volt hogy elviszi, mert azèrt jött. Mint fzr Andi a 600assal. Hiába szar a motor, ha már lejött Pöstrül, tudtam úgyis elviszi.
Az első probléma félig már megoldva, a másodikra meg mondtam hogy kivel kell beszélni.
Hát nyert vele, az biztos - legalább 1m2 helyet
Még nyertél is rajta, nem rossz.
A lényeg,hogy nem lett bajotok.

És a Vectra?
Jaszi Jaszi jelentkezz! Mi a helyzet cucc ügyben?
Így van!
A tehénnek nincs hatalmas agancsa és meg tudom különböztetni!
na elkelt a nyerőgép. ma este vitték el. anno 15-ért vettem, most 20-ért ment el.
éppen a borját szoptatta.
Honnan tudod, hogy tehén volt, láttad a punciját?
Arra egyébként sok van, felénk az Alföldön szerencsére kevesebb.