)
elől 2.5 hátul szűk 3-mal olyan érzés egy sportmotoron mintha vasgolyón fordulnál
nekem a 2-2.3 között elől, hátul kicsit több jó, és azt a pár tizedet kitapasztalom, az adott motorhoz. (most egy oldalranézelésleérféle robogón, túragépen nyilván nem számít, csak fékezéskor van meglepi ha túl kemény )
(szerelni meg már nem is emlékszem hogy mikor szereltem)
Én 2,5 körül tartottam mindig és gond nélkül letettem a lábtartót a kanyargósabb részeken, épp akkor nem volt bizonytalan de "finomhangolásról" beszélni egy ilyen futóműnél?
A te gépeddel menve meg tapasztaltam hogy főleg az első rugózása (és a hátsó is) nagyon kemény és valahogy az eleje 'nincs a helyén' azzal a villával, alattad meg pláne az így nem csodálom hogy neked nem is kell bele levegő.
Persze a gumi fajtája is befolyásolja hogy épp mekkora nyomás kell bele de mivel eleve nem sportgumik voltak rajta hanem elől már felére kopott 2006-os Bridgestone B10, illetve hátul egy ~70%-os Continental túragumi amin már megjelent a középső csík.
Amikor előre feltettem egy Michelin Pilot Race-t (ami a tapadókorong egyik szinonimája) és nem volt min.2,4 a nyomás akkor egyenesen szorítani kellett a kormányt mert önálló életet élt.(felnyomva állat jó volt)