Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhasználódtak relék,ki kell őket cserélni.Sajna nem hosszú életre készülnek.
a cimborád jól mondta.
ami hibás, azt ki kell cserélni
relécsere elsőkörben
ÁÁÁÁÁÁÁ tiszta kész vagyok szívok egy mosógéppel(ez a téma még úgy is új ),tegnap kaptuk,csak annyi volt vele a baj hogy nem melegíti a vizet,a fűtőszálon egy saru el volt égve,kicseréltem és f@sza volt minden,működött,ma be szerettem volna kapcsolni,de nem volt hajlandó élet jelet adni magáról,egy digitális kijelzős,felültöltős Bauknecht márkájú m.gép.Szétszedtem a panelnél átkocogtattam a reléket és működött,pár percig,majd újra,a 230 táp meg van be megy a panelba,de ki már nem akar jönni ,ha meg kocogtatom a reléket akkor jó,de utánna újra elcsesződik.Végül is azért írtam van itt a fórumon valaki aki műszerész beálítottságú(Gyula ) én sajnos nem értek hozzá meg nincs is forrasztóm hozzá.Felhívtam egyik régi motoros cimborám aki ezzel foglalkozott,de már sajna nem csinálja,ő mondta hogy át kellene forrasztani a panelt és kicserélni a relét,ha az a probléma.Valaki ötlet
Igen,igen,de sajnos az még odébb van!
Üdvözlet az Uraknak!

Készülődtök a tavaszra? :)
Sziasztok
Nincs mit! Sajnos ma olvastam hogy kellett volna méret,de tegnap még nem voltam itthon ,ma meg tudtam volna nézni,de látom már meg is kaptad
Na azért 1 fochot kilőni nem kis pája
ez 1 úly dily

már meglyött egy órálya tegnap este rendeltem és ijen gyorsan meghozták
Elsöt azt tudom de neked gondolom a hátsó kell
Hiába van az ha nincs szét szedvel Tököm emlékszik rá pedig cseréltem bennne
Gyula elektro szakértő melyik a pozitiv sarok , Szét szedtem a generátor csokiját de utána néztem hogy mind kettő piros vezeték . A csoki másik felén barna ,piros azzal nincs gond .
Amúgy tisztelt fórumtársak köszönöm a csapágyban való segítséget.
Jo reggelt!
Mintha Ádámot látnám mikor a robeszt dicséri
https://www.youtube.com/watch?...
szopacs meló 1000rel ma lesz az akció jelenet lövöldözés meg zombi harc
Na mi a helyzet munka hőse?
Nálam dögrovás van itthon....
Szebb napot.....
szèp napot
Pupuèk retrópartyt adnak augusztusban. Zsíír.