Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Kijött az ezresből,mert ha több volt akkor még faraghatunk a trafó árából
Első két kép egyforma + sült oldalas sült krumplival.
Feribácsi neked fotósnak kellett volna menni.
Pacito/Most jöttem meg az oltásból
Egy kis malőr volt a szomszédban :leégett egy 20 m hosszú tetőszerkezett.
Megvettem a tömítèst neked. A hètvègèn elcspmagolom a cuccost, ès jövőhèten küldöm
Jó volna,csak keresnem kell valakit aki kicseréli
Köszi a választ,tegnap már nem tudtam válaszolni,mert elmentem babgulyás főzésre,ahol volt alma,szilva,körte pálesz
Jó reggölt!
Feribácsi,majd ha Amerikésönben megünneplik a busójárást akkor én is megfogom a Valentyin napot,amúgy nem Bálint nap van 14-én
Itt Mordorban ahogy írta Thomas nem nagyon ünnepeljük,Mi az év 365 napján szeretünk
angry birds tanya edition
Ábrus? Ja nem azt hittem csak
http://youtu.be/uFsPvLpPBg0
ok.kősz.szerintem ebbenis marad.léptem vár a meló.
Két-három évet elmegy az ásványi ,a szintetikus is.Én is keveset járok vele,megvan hat éve a gép,ősszel volt a harmadik olajcserém.
Reggelt!egy kérdésem lenne,elmult évben 1500-km ert,mentem tis lecserélnétek az olajat?multév márciusban cseréltem ugytudom ne mcsak kilométer függö.
Jött mél Wuxiból és rendkívüli és van.
Utólagos engedelmeddel rábólintottam hogy mindegy, jó lesz feketében is.
Én meg kaptam az asszonytól egy I love you-s pulcsis kis mackót, meg egy svájci étcsokit. (én persze nem vettem neki semmit de biztosítottam afelől hogy szeretem ha főz )
Rám jellemző módon tegnap az angoltanárnőmtől tudtam meg (véletlenül) hogy ma valentin nap lesz.
Na hó vagytok? En nyaralok épp Eger mellett
Holnap borozás, túrázás... este welness, de azé majd benézek!
rengeteg heti 6 nap forgatás az 1ik stúdióba még 3 hétig és mellette a sok kicsi a többibe
Sok a meló?