Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen KVfőződ van? Mi most ilyet iszunk, jó krémes bár elég ütős.
Tegnap voltam 1 havernál, 850TDM-je van, tényleg nem a legszebb motor, de állítólag nagyon megbízható és kényelmes. Jó ülés esik rajta, finomabban rugózik, mint az FZR. A haver túl van GSXR-n, KTM crossokon, itt állapodott meg.
AASZOK HÁT!
Hogy hogy mi értelme? A KV finom. (ha erre jársz, most már meg merlek kínálni téged is mert már van igazi rendes KV főzőnk )
TDM? Ronda (az első széria 850-es) de nagyon praktikus jószág, főleg a 900-as. (bár a régivel többször többet, a 900-assal csak egyszer fordultam egy rövid kört)
Az enyém egy jeladós és TID 14-60 az elektronikája.

Szerintem abba egy jeladó kellene a jobb oldalra és egy jeladós gyújtás. A főtengely az egyforma lehet esetleg a vezérműtengely különbözhet ha másképp volt a gyújtás sorrend....
Reggelt!
ALSZOL?
Lehet :))
KVzol, aztán meg alszol? Ennek mi az értelme?
Ábrus, TDMet próbáltál már?
Megyek alszani. (12:20-tól meg angol írásbeli )
jó reggelt mindenkinek!
Kávét?
Épp felébredtem.
jó reggelt
éppen most voltam budin
Épp kávét főzök.
A főtengely biztos hogy nem különbözik, ugyanis még az fzr1000 tengelyében is benne van mindkét oldalon a "kihagyás" a jeladónak.
Az éjjel utánanéztem a dolgoknak, eredetileg (84-től) kettéválasztották a gyújtást és trafónként egy jeladót használtak de 87-után valamikor (akkor született ugye az FZR) leszoktak a hülyeségről és az FZ is egy jeladóval készült, ahogy már az FZR és a későbbiek is. (ezért van egy jeladó a rajzon)
Csövié FZR 750 ami blokkilag megegyezik az FZ-vel, már abban is egynek kéne lenni.
A gy.elektronika 87-ig TID 14-39 volt, utána már a TID 14-56-ost használták.
A dugattyúk pedig mindegyiknél a két szélső és a két középső jár együtt mindegyiknél.
ha elfogyna a benzin...
Köszönöm Neked is a segítő szavaidat! Meg is találtuk így a hiba okát. Nem jó főtengely van benne.. Jobban mondva jó, de a leírásod alapján 1 jeladós.. Már csak az a kérdés, hogy 1 jeladós gyújtásvezérlővel működhetne-e, vagy mindenképpen főtengely csere szükségeltetik? Viszont még az is kérdéses számomra, hogy a baloldali jeladóból akkor hogy sikerült jelet varázsolnunk? Mivel mikor megcseréltük a jeladók vezetékeit, akkor a másik oldalra dobta a szikrát..
Te jó ég! Ezek hányan vannak?
Mért, már akkor elkezded főzni szombatra a csibehúslevest?
Csövi!

Megjöttek a gyerekek
Csak legyen már péntek

Épp felébredtem és már mehetek is dolgozni.
Jó éjt.
halihó! nekem valami rémlik régről mintha csináltam volna ezt a pill.rag-os történetet de nem vállt be merthogy fényezés után mindíg meglátszottak a ragasztás csíkjai pedig jól el volt munkálva legfőképpen akkor volt látható mikor a naptól felhevűlt. mikor lehűlt már nem látszott annyira valamiféle hőtágulási gondok vannak a dologban.
Szerintem nem lehet sokat spórólni azzal ha te próbálod meg lefújni azt az (egyszerű fehér gyöngyház)fényezést mert az valójában nem is olyan egyszerű (nem árt ha legalább olyat láttál aki csinált ilyet) másrészt meg a hozzávaló anyagok nagyon drágák és ha nem sikerűl neked elsőre akkor már ugyanott vagy mintha fényezőhöz vitted volna de lehet hogy sikerűl akkor ügyes vagy és jól jártál. sok sikert!
halihó!