Régen milyen jó volt amikor csak kimentem a garázsba és egymás mellé tettem a főtengelyeket vagy bármit és körbefényképeztem szemléltetésként. (most meg már kénytelen vagyok emlékezetből meg a megmaradt képekről okoskodni )
Felmerült bennem még valami.
Meg kéne mérni pontosan hogy az alsó és a felső holtpont között hány mm-t mozdul a dugattyú. (gyertyanyíláson benyúlva)
Ha 51,6mm-t akkor 750-esé, ha 56mm-t akkor az ezresét tették bele. (viszont akkor azt hengersorral együtt)
Én kaptam egy főtengelyt amikor vettem ezt a vasat!Állítólag azért cserélték ki mert az egyik hajtókar erősen kopogott!Azon a főtengelyen mindkét oldalon megtalálható a bemarás!Viszont ami benne van azon csak az egyik oldalon van bemarás!Nem is értem,hogy cserélhette ki erre!Pedig állítólag autó szerelő az illető!
B&sszameg szénné néztem már az összes Fz főtengelyt és blokkot a neten de a q. anyjáért sem mutatnák meg még véletlenül sem a rohadt bal oldalát egyiknek sem. Ezt közben emrének találtam.
Arra gondoltam,hogy kiszerelem a főtengelyt és rámaratom a másik oldalra is azt a helyet ahol a jelet kellene adni!Természetesen a másik oldalhoz képest 180 fokkal eltérően!Így esetleg jól működhet a gép?
Valaki hallott már ilyen módosításról vagy felejtsem el ezt a megoldást?
Üdvözletem mindenkinek!Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást nagyon sokat segítettetek!Ja enyém a szóban forgó gyújtáshibás FZ 750 paripa!Ma szintén rátekintettem és nem tudom,hogy milyen főtengely van ebben a gépben,de csak jobb oldalon van meg a jeladónak a bemarás!
Ha a főtengely két végén van jeladó,és egyszerre mozog a két szélső henger,akkor a jeladók is egyszerre kapnak gyújtójelet.Hogy a fenébe van meg a 180-fokos eltérés?
Hát, ez már fejlődés, de nem az a szint, ami a képeim közt van
A jókban pumpa van, és nem érik el a 100 fokot, mint ez a gőzös. Van KV, ami 100 fokon már égett lesz (ill. majd mind )
A következő majd pumpás legyen, 20 körül már van.
és a legfontosabb: a daráló, ami inkább örlő, az olcsó késes vacak nem jó semmire, és a szemeket mindig főzés előtt kell darálni frissen.
Ezek a cuccok nem olcsók, de egy jó olasz gép-páros 20-30 évet megy, mire kicsit javítgatni kell, hogy menjen még1x annyit
Meg kéne mérni pontosan hogy az alsó és a felső holtpont között hány mm-t mozdul a dugattyú. (gyertyanyíláson benyúlva)
Ha 51,6mm-t akkor 750-esé, ha 56mm-t akkor az ezresét tették bele. (viszont akkor azt hengersorral együtt)
Ezt közben emrének találtam.
Azoknak tökmindegy hogy kiről kapják meg a jelet.
Nincs valaki akitől kölcsönbe tudnál kérni kipróbálásra?
Valaki hallott már ilyen módosításról vagy felejtsem el ezt a megoldást?
88-as évjáratú 1000ccm genesisbe szeretnék bontott dugattyút találni. Letört a szoknya egy kis részen. Volna valakinek?
Én nem kávézom
A jókban pumpa van, és nem érik el a 100 fokot, mint ez a gőzös. Van KV, ami 100 fokon már égett lesz (ill. majd mind
A következő majd pumpás legyen, 20 körül már van.
és a legfontosabb: a daráló, ami inkább örlő, az olcsó késes vacak nem jó semmire, és a szemeket mindig főzés előtt kell darálni frissen.
Ezek a cuccok nem olcsók, de egy jó olasz gép-páros 20-30 évet megy, mire kicsit javítgatni kell, hogy menjen még1x annyit