Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autószerelő az após, így olcsóbban tud venni olajat az autós boltokból :) én kiválasztom ami kell, és hozza szinte feleárba :) szerintem az InterCar az nem hamisítja :)
Na ezért nem szabad olajtémában tanácsot adni.
Értem.
Vigyázz nehogy az olcsó olajnak híg legyen a leve! Nagy a hamisítás!
Nem, nem a doboza tetszik, csak azt mondjunk ,hogy a Motul az nagyon jó olajat csinál , viszont a MOL-t nagyon szídják , és apósom az tud olcsóbban Motul-t szerezni :P
Gúten Tág!

Na ki motorozik?
Tudom hogy vallás kérdése és tényleg csak érdeklődöm de van valami különleges oka hogy a legdrágább ásványi olajat nézted ki? (tetszik a doboza vagy ilyesmi?)
Ha meglesz akkor mindenképpen meg kell csippelni és kell rá egy nagyobb turbó.
hello. mi hazaértünk egy 100-ast mentünk de én szétfagytam nem akar kisütni az a korong az égen
Nálunk 9-fok van!
Köszi.....
Amúgy meg szakaszba volt valakivel és az hozta be
Vegyé eredetit
Hali
Ma nem gurulok,itt rossz az idő 5 fok
Gyulám erre van kitalálva, nézd meg nagy csapatok versenyeit ahol a T1es a király a T10 között mert gyors felderít foglal és kinyír.
Szia Emre lenne egy kérésem hozzád!
Nem tudom hitelesíteni a Win 7-et! Mit tegyek vele?
Ma még nem is tankoztunk.
Azért a szerver is néha elnézi a házszámot,belépő egyes szintű tankot berakott a hetesek közé!Szegény srác nem győzött elbújni,de a végén megúszta,sőt még foglalni is tudott.
De nem vagyok még 50! Még közelében sem.
50 körül ez már majdnem normális.
Kelleni fog az a szemüveg.
Van itt minden. Kirakodó,zsibi,autóvásár,és jó nagy területen. Meg persze a hozzá tartozó büfésorok,kölbász,hurka lángos,forraltbor.....stb

Becsaptunk a Vicussal fejenként 3dl forraltbort,mert hideg van errefelé,és végignéztük a zsibit,vettünk Kankalint,mosószert,és megcsodáltuk az ahtóvásár egy kis részét is.Most értünk haza.
Lidl parkoló,de még az időpont várat magára egy picit!
Mert tanulok a picurkámmal! De ha adsz egy tel számot akkor fel hívlak,és meg beszéljük!
Akkor ez nem az a jól megszervezett motorozás!
Mondj valami helyet ott nálatok aztán legurulok!