Majd fotozok műszerfalat neked amúgy most indulás után az országúti részén óvatos kilencvennel 30km/l volt aztán a szentendrei út közepétől beállt 28 köré, itthon 28.1-gyel álltam meg. Melóbajáráskor 30km/órás átlagsebességeknél felmegy 21km/l-re, éppen bemelegedve mire hazaérek.
Az a baj hogy ezek hangosak sajna a gyárinál nem találsz halkabbat.
pl van a Béla az hangos volt tetszett, volt a sebring amit kiheréltem és kurvára tetszett, most fent a józsimura és kurva jó mert olyan halk hogy nem is hallod hogy jár a motor és megy is mint állat és nagyon tetszik
Szentendréről hazáig (fele város, fele országúti tempó, kicsivel talán több szarakodás a városban már) 3,5-ös átlagot vitt a robesz. Utassal. (Bár ketten 180kg vagyunk, szal jó az három embernek is )
Jó akkor én papírkutya vagyok de nem szeretem a szelet meg a hideget és bár kint voltam a műhelyben nem éreztem késztetést hogy felvegyek 2 nadrágot meg 3 pulóvert és kimenjek motortozni.Azonban az új dobom hangja annál inkább érdekelne de az meg jó estben is még 2 hét.
pl van a Béla az hangos volt
Sose hidd el amit ádám bizonygat.
Én úgy vagyok ha menni kő akkor menni kő engem elkapott az ihlet egy jó kis laza gurulásra és elindultam