Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz itt holmi cinkelt fotókkal?
naja
Nekem még kevesebb
Majd fotozok műszerfalat neked amúgy most indulás után az országúti részén óvatos kilencvennel 30km/l volt aztán a szentendrei út közepétől beállt 28 köré, itthon 28.1-gyel álltam meg. Melóbajáráskor 30km/órás átlagsebességeknél felmegy 21km/l-re, éppen bemelegedve mire hazaérek.
Az a baj hogy ezek hangosak sajna a gyárinál nem találsz halkabbat.
pl van a Béla az hangos volt tetszett, volt a sebring amit kiheréltem és kurvára tetszett, most fent a józsimura és kurva jó mert olyan halk hogy nem is hallod hogy jár a motor és megy is mint állat és nagyon tetszik
Nekem 0.1 liter jött ki benzinből a hètvègère
hát végeredménybe miért is ne lehetne? szép lassú tempóba nem tökig gázon közlekedve nem egy lehetetlen dolog szerintem.
Ott voltam én is, nem láttalak.
Rizsa.
Sose hidd el amit ádám bizonygat.
3,5l a fogyasztása?
Szentendréről hazáig (fele város, fele országúti tempó, kicsivel talán több szarakodás a városban már) 3,5-ös átlagot vitt a robesz. Utassal. (Bár ketten 180kg vagyunk, szal jó az három embernek is )
Boldog szülinapot!
Jó éjt!
Még sok BOLDOG SZÜLINAPOT
Nem karbonmintás,hanem karbon dob. Legalábbis ezt írják róluk.
Hali mindenkinek
A harmadik még nekem is tetszik de ezeket a karbon mintás dobokat nem csípem.Saválló vagy alu és szép fényes legyen!
Egyébként nagyon drágák,nem adnék ennyit értük.
Nekem ezek tetszenek,de csak akkor,ha nem lesz hangosabb a gép mint most. Nem szeretem a hangos motort.
én bevállaltam!
Nem mondta senki hogy papírkutya vagy
Én úgy vagyok ha menni kő akkor menni kő engem elkapott az ihlet egy jó kis laza gurulásra és elindultam
Jó akkor én papírkutya vagyok de nem szeretem a szelet meg a hideget és bár kint voltam a műhelyben nem éreztem késztetést hogy felvegyek 2 nadrágot meg 3 pulóvert és kimenjek motortozni.Azonban az új dobom hangja annál inkább érdekelne de az meg jó estben is még 2 hét.
Én is dolgoztam 6 napot a héten sőt már hajnalba taxiztam
A könyvespolc anyumèknál van. Èvek óta úgy van. Bírja. A tortát is anyukám sütötte. Ès szólíthatsz.
Mivelhogy van akinek dolgozni is kellett. (délelőtt lemostam a pözsót )