Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Andi! ha aktuális az aksi dolog akkor vevő vagyok rá
Nekem a teló sokkal nehezbben fog hódat, mint a navi. Külfődön az adatos navi szopás, max. Android igo a nyerő.
vigyázzon magára!
ha nem jön közbe semmi akkor mi ottleszünk!
Mint minden évben valami kis borulás belefér: pénteken kis bukás és a combom meghúzódott,alig tudom fel+ lerakni a lábam igy nem mertem hosszabb utra vállalkozni sajna.
Azért 100 km lemotoroztam ,elég is volt .
A buli helye :Adony cimbora vendéglő

Tali nálam
időpont :március 22
hány órakor? még nem tudom de a plakátot felfogom tenni a részletekről /egy két napon belül/
Pacito! a sisakkamerás havernak be volt kapcsolva a kamera? ha igen szerzel videót? engem érdekelne mert még nem láttam magam motorozni hátulról
mi törtènt Feribá?
Feribá !sajnálom hogy nem jöttél velünk,hallom mi történt!hát vigyázz jobban magadra!hol lesz az a vendéglátó?
5e-ért vettem zsoltitól annak idején.
És motoros gps-t akarok venni.
részletezd
Tiszteletem Feribá! hol lessz helyileg?
halihó!
ilyen pénzekért vaze telefon is van mán okos, és azzal sokkal bejjebb vagy... Eleve magyarországon a google saját navijával szoktam menni, ők tudnak forgalmi adatokat is, azzal számol pl, és a térkép is a legjobb, messze! még azt is megmondja melyik sávba sorolj, táblákat mutat minden, adatforgalma meg lófasz, ha nem fogyatékos vagy, úgyis van elég adatforgalmad. Pl az ARC-on eléggé gondolkodtam, hogy csak motoros navinak megtartom, ha már vettem hozzá motoros tartót, csak a lopás miatt kellett az ára. ( ezt a kistévét hova a fenébe tűzzem rá? )
Hali casavargók
Látom jól éreztétek magatokat.
Nekem az a kis út is jó volt.
Figyelem:március 22-n / motoros/
nyit egy vendéglői egységet.Minden motorost szivesen lát :Halászlé miegymás + sütök 2-300 palacsintát .Aki jön jelezze felém.
Van aki már ismeri a képen jelzett személyt
PDA?
telefon?
Én nem mert kocsival voltunk a balcsin és ma jöttünk haza délután.
meglátogattak a fiúk
ja ja! èn ugyan így jártam a gyertyákkal
nem mindig ugyan az.mindig másik kezd szarakodni