Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádám már flémelgeti a totálkárt is.
Láttál olyat hogy " EZ KELL NEKEM? " nem? akkor ne keverj az Ádibádival
Látom már megint a pupu féle vízi balett következik aminek megint az lesz az eredménye hogy "csak a béla, semmi más"
(a chopper vonalat már régen nyomattad)
A formája nem a teljesítménye
és az általad feltöltött akku mennyi indítózást bír ki?
Az akku hibáját ki lehetne zárni, ha lenne egy autóakksi és bikakábel - ha úgy indul, akkor aaku, ha nem, akkor önindító, gyújtás, stb., lehet keresgélni.
De legelőször azt írtad, hogy már a lámpával lemerül hamar, akkor vagy rossz, vagy eleve nincs feltöltve.
Szia.Tegnap ellátogattam az akkus boltba hogy mèrlyèk ki az aksimat mert szar.Ottani mèrèsek 12.43V akku fesz.Inditózáskor 10.80V.töltès alapjáraton 13.80-14.30V között.Fordulaton se megy 14V fölè.Inditóáram gyárilag 190 müszerrel nèzve 216.Akkor most rossz a töltőm meg a multimèterem is?Amugy ez az akku töltőm.A töltès pedig 75% tól tovább nem megy fentebb akár meddig hagyom rajta a töltőt.
Oroszoknál simán megveszik, meg az araboknak is kellhet pár db

Egyébként ha 30 cm-ről átbogarászol egy eredeti Ferkát, az is kb. ennyire igénytelen... nem találkoznak az élek, Fiat Uno kapcsolók, stb.
XS400. Nem jó mert nem megy. (meg neked kicsi is)
jó reggelt
egyre jobban teccenek az ijenek
Már megint amatőrökkel kerültem egy csapatba.
Szerinted nyertünk?
Gyuszkó is fejlesztgetett,itt az új vas.Ez is jól csipegeti az ellenfeleket. .
Három lemezcsavar a tankba és jó is.
Írtam neki hogy ez most komoly vagy csak elírta?
a csütörtök sajna nem jó! akkor marad miklós!
Ez komolyabb de 15 dollár
Ennyit nyammogni egy felfogatón
szürke vastag javító szalag vagy gyorskötözködő és faszányos le nem esik
Ilyen pl. de van 1000 féle.
Akkor már inkább miklós
Vagy elvisszük csütörtökön.
De gondolom minél hamarabb kéne
Legegyszerűbb egy biztonságtech boltban venni fém fali kameratartót, azon van gömbfej és menet is, 1000-res alatt van az ára.
szènatèr,dèli,allee