Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma telefonos zaklatóst játszok

eggyütt èrzek veled!
jo reggelt
Ha erre most azt mondom hogy lehet, azzal előrébb lennél?
(némi előélet azért nem ártana, mert ennyiből még a tervezői sem tudnának mit mondani)
Dehogynem.
Csak este már nemigen szokott hívni senki, másnap délelőtt meg alszom (általában) és akkor nem kimondottan szoktam felvenni a telefont.
sziasztok uj vagyok meg itt a forumon. lenne egy 10 pontos kerdesem, van egy 90 es yamaha fz750 es nem indul az istennek se a vezerles jelen van benzint kap de nem indul ha belocsolok se csak pukkan . lehet ez szelep? elore is koszi
4 napos ünnep és godoltam szervezünk egy talit valamelyik napra egy kis búlival összekötve ,A távolabbról jövők itt alhatnak
A Húsvéti, mi lesz és hol?
Nem vihecc be telefont?
Hát Feri bátyám azt hiszem én is csak húsvétkor tudok menni ha össze jön mert 22-én motoros buliba megyek!A helyi csapat rendez bulit és egy haveron keresztül én is meg vagyok hívva.Remélem jó lesz!
21:50-ig kell lehúzni a kártyát. Jó éjt mindenkinek.
Csak azért írom az éjszakát mert ha esetleg keresne valaki akkor tudja hogy másnap délig hiába hív.
Na mentem.
Az akkor mégjobb is mert húsvétra tudsz jönni !
ja csak mert azt sosem írod hogy megyek nappalra!
Ma még igen. (ez a negyedik)
Köszönöm a Meghívást, de 04.15-én áll forgalomba a motor.
te mindig éjszakás vagy?
Köszi. Mindjárt mehetek éjszakára.
további szèp estèt mindenkinek!
Hát van benne igazság.Nekem az Mz-t is ezzel magyarázták de az biztos hogy eladta a lelkét az ördögnek!Rohadjon meg!
Bobi, szívemből szóltàl

arra kel figyelni ezeknél hogy LELKÜK VAN, ha nem működik akkor csak lehet hogy megsértődött lehet hogy nem is kell szerelni csak kiengesztelni néha olyanok mint egy hisztis picsa ezek már csak ilyenek!
most eloxáltattam újra nem fogom most megint csoszolni.Marad így aztán meglátjuk.Nem lesz rossz így sem csak még furcsa.

Jövő héten összerakatom aztán meglátjuk.