Önnek holnap minden körülmények között csomagja érkezik.(épp most voltam balhézni a postán)
Csütörtökön feladtam, erre ma mondja a postásnőci hogy "ja, van bent egy csomagja, fel kéne menni mert nem vitték el hibás címzés miatt"
Felmegyek, kérdezem hogy mi van, erre: "elnézést, rosszul írtuk be a gépbe a címet és nem vitték el a fiúk, mondja legyen szíves még egyszer"
Leírtam neki egy papírra hogy nehogy megint bénázás legyen. (nemrégóta már nem kell kitölteni semmit, csak be kell diktálni a dolgokat és begépeli a nő)
Azt nem tudhatom... de az akku, ami feltöltve 2 perc alatt lemegy lámpával 11V-ra, indítóval meg 6-7V-ra, az rossz
Ha átlátszó a háza, és ránézve fehérek a lemezek, akkor a MÉH pénzt ad érte, másra nem jó.
Belejön az ember ha párszor felverik délelőtt.
Az sz&rabb ügy amikor csomagot várok és nem tudni hogy mikor jön a futár. Olyankor gyorsnak kell lenni mert nem várnak sokat.
Sziasztok!Akku hibával küszködök már megint.Feltöltött akku 14.30V van benne, 2 percre rajta maradt a világitás már be se tekeri, ekkor 11,5V van benne ,ilyenkor inditásnál lemegy 6-7V-ra.Bebikáztam, rámèrtem a töltèsre ès 16.3V ès pezseg az akkum.Olvasgattam a fórumon ès fesszabályzó hibát irnak de lehet vezetèk szakadás is.Hogy tudom kimèrni hogy mi a gond.köszi
Csütörtökön feladtam, erre ma mondja a postásnőci hogy "ja, van bent egy csomagja, fel kéne menni mert nem vitték el hibás címzés miatt"
Felmegyek, kérdezem hogy mi van, erre: "elnézést, rosszul írtuk be a gépbe a címet és nem vitték el a fiúk, mondja legyen szíves még egyszer"
Leírtam neki egy papírra hogy nehogy megint bénázás legyen. (nemrégóta már nem kell kitölteni semmit, csak be kell diktálni a dolgokat és begépeli a nő)
Ha átlátszó a háza, és ránézve fehérek a lemezek, akkor a MÉH pénzt ad érte, másra nem jó.
Az sz&rabb ügy amikor csomagot várok és nem tudni hogy mikor jön a futár. Olyankor gyorsnak kell lenni mert nem várnak sokat.
eleget aluttá
Megvan a nagyágyú nagytorony és qrva jó 3000ket sebzek