Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan, ha tégedet szivatnak, nem te szivatsz mást, akkor már nem akkora buli heee?
10.000
Az enyém nem eszi. 1500km alatt nem csökkent a szint a kis ablaknál sem. ŐŐőő igaz nem is forgatom szét.
De aggodalomra semmi ok az én motorom is befalatozik 1 lityit ezren
,had igya a drága,ez a legolcsóbb megoldás a panaszra
100 km 1 liter?
Neeee,inkább deeeeeeeee KABEEEEEEEEEEE
Hidd el nem füstöl,a 750-em is bekajálta a 1000km/1l olajat ,nyugodt tempóban fogyott 500km/3dl,ez volt ritkábban
de legalább mindig friss olaj volt benne
Aszem egy nullával el tetszett írni
bal!
nem, inkább jobb!
de, talán mégis...
Feribának nincs véletlenül ilyen csatlakozója?A gyújtás kapcsoló csatim szét olvadt egy kicsit,pedig fel voltak csiszolva a saruk ,meg esetleg 1 vízhűtő sapka ,meg 1 1000-re való jobb oldali visszapillantó tükör
Persze nem ingyé
nem. nem dízel ez.
csak kopott.
vagy gyűrű, vagy sz.sz szimering, vagy mindkettő.
1000 km 1 liter olaj, még egy új autó(mánamelyik gyártó ennyire megengedő ) olajfogyásának is beférhet,az meg egy 25 éves motor.
namost ha 1000 km/liter akkor a 300 km alatt 3 dl, ami több mint a full olajmennyiség 10 %-a.
Valakinek van véleménye hogy melyikkel rakjam össze a gyertyapipákat ? ,mert szerintem itt is bemegy a víz
Az eredeti gumi a bal oldali,de eléggé durva sorja van az oldalán, a bal oldali fz 750-é de ott meg gyárilag ki van hagyva a gumigyűrűkből,de viszont a 750-sel soha sem volt problémám esőben,az 1000 meg ha már meglátja a locsoló tömlőt már 3 hengerezik
Töltsd fel maximumra,és utána figyeld mennyi km alatt kezd el világítani.
tudom miről beszélsz
Na holnaptól szabi. A tavalyi. Ebben a hónapban nem is megyek,ha minden igaz.
300km-alatt? nem kène okádnia a füstöt?
Sziasztok
Nézegetés menete:
1) függőlegesbe állítod a motort
2) leguggolsz mellé, és nézed a kis ablakot
3) óvatosan döntöd erre-arra, hogy lásd a szintet
4) megpróbálod a motort lelökni magadról
5) megpróbálsz a betonról felkelni (de közben nagyon fáj a lábad, amire ráesett a motor)
megnèzem! ennyire viszont nem kajálhatja az olajat!?
van a motorblokk oldalán kisablak.
azon látod mennyi az olaj. nézegetni kell, mert amikor világít a szintjelző, az már rendesen a kis ablak alatt van olyankor
legalábbis a 600-on úgyrémlik
de tudtad mire gondolok!?
olajszint jelző
akkor az a piros lámpa az mi?