Tedd a szívedre a kezed ès mond őszintén, hogy az ilyen módon javított blokkon kuporogva 12000es fordulatnál ès 200 kmph nal tudod hogy nem fog elszálni alólad a blokk amiáltal blokkol a hátsó kerék.
én is pont erre gondoltam (számbol vetted ki a szót)ha ott minden ok.akkor nem úszható meg min. a gyűrűcsere de csak gyűrűt cserélni egy motorba nem tökéletes megoldás de azért elöbb tudni kéne hogy egyátalán a kompresszió hogy áll.
De majd jönnek a többiek,és Ők megmondják a tutit. Én nem vagyok nagy tudor,de erre gondolnék első körben. Azért az előzmények híján nem lehet mit mondani,ezek általános dolgok.
Ellenőrizd a szelephézagot,mert ha nincs megfelelő,és nyitva van valamelyik szelep hézag híján,akkor bizony elmegy a kompresszió. Esetleg be vannak égve a szelepek,és nem zárnak rendesen,be kell csiszolni őket.
Nagyon köszönöm Ábrus!
Remélem minél hamarabb tudom mutogatni a vassal együtt!
Ja lehet,hogy gyakrabban jelentkezem itt az idei szezonban.
Ha jól mennek a dolgok lesz nemsokára egy fzr 600 3he tipusu bringám!A TZR nem kimondotan utas orientált.A tesó DR-Z-je meg nekem nem az igazi,ugy hogy kell valami ami megyeget de nem 10-15l-ert zabant +500km-erenként 1l oil-t és megtud ülni az aszony hátul ja és a leg-legfontosabb kritérium az volt, hogy csak YAMAHA lehet!
Mondjuk a 600 sem az a kimondott kanapé.