Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit, ha kell akkor szívesen segítünk.
Mondjuk a 600 sem az a kimondott kanapé.
Mé van ilyen buuuuuzi é betűd?
De mèèn.
Èmmeg megyek aludni, me reggel ÈN megyek dolgozni!
Nem is mén kéccázzal

Tom, sztem ezt így szokták csinálni...
Tedd a szívedre a kezed ès mond őszintén, hogy az ilyen módon javított blokkon kuporogva 12000es fordulatnál ès 200 kmph nal tudod hogy nem fog elszálni alólad a blokk amiáltal blokkol a hátsó kerék.
azt meg szeretnem megkerdezni hogy egy yamaha fzr600 3he motornal be lehet csiszolni furoval es pasztaval hazilag a szelepeket?
koszonom.
koszonom a tanacsotokat.
ez igy igaz!
Jó éjt!
De mi van. Nem indul? Mert nem nem követtem.
én is pont erre gondoltam (számbol vetted ki a szót)ha ott minden ok.akkor nem úszható meg min. a gyűrűcsere de csak gyűrűt cserélni egy motorba nem tökéletes megoldás de azért elöbb tudni kéne hogy egyátalán a kompresszió hogy áll.
Nem mutatja.
www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." title="http://www.lidl.hu/cps/rde/www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">http://www.lidl.hu/cps/rde/www...
www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">motoros motyó
Holnaptól Lidl motoros motyók! Aláöltöző elég jól néz ki.
Na végre!
halihó!
De majd jönnek a többiek,és Ők megmondják a tutit. Én nem vagyok nagy tudor,de erre gondolnék első körben. Azért az előzmények híján nem lehet mit mondani,ezek általános dolgok.
Ellenőrizd a szelephézagot,mert ha nincs megfelelő,és nyitva van valamelyik szelep hézag híján,akkor bizony elmegy a kompresszió. Esetleg be vannak égve a szelepek,és nem zárnak rendesen,be kell csiszolni őket.
nem mertem kompressziot. ha nem eleg nagy akor nem fog menni? hogy tudok nagyobb kompressziot csinalni gyuruzes nelkul? elore is kosz
Nagyon köszönöm Ábrus!
Remélem minél hamarabb tudom mutogatni a vassal együtt!
Ja lehet,hogy gyakrabban jelentkezem itt az idei szezonban.
Ha jól mennek a dolgok lesz nemsokára egy fzr 600 3he tipusu bringám!A TZR nem kimondotan utas orientált.A tesó DR-Z-je meg nekem nem az igazi,ugy hogy kell valami ami megyeget de nem 10-15l-ert zabant +500km-erenként 1l oil-t és megtud ülni az aszony hátul ja és a leg-legfontosabb kritérium az volt, hogy csak YAMAHA lehet!
Pécs-Újpestet nézem a tv-ben.