Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-5? 2-3 és nyugalmi állapotban
Thomas te miért nem veszel egy elektromos kocsit?otthon töltögethetnéd,neked olcsó a kilowatt.
komressziót mértél?
frissen lett oszerakva vezerles jelen van latszolag minden rendben de nem indul, meg ha autoval huzom meg akkor is nagyogyon sokat kell gyilkojam. gyertya jo gyujtas elmeletileg jo(van szikra) a karbi tiszta de ha belocsolok se....a szelepre gyanakszom de nem tudom biztosan.
viszont még nem hallottam olyat hogy egy skodának átugrott vagy elszakadt volna a vez. lánc pedig mondom nagy skodás voltam(vagyok)!
iszonyat hangja van ha nyúlott nincs feszítése
városban,rövid távokra használva igaz hogy jó az étvágya(8-9lit)de hosszútávon ki lehet belőle hozni a 6,3-6,5 litert ha én vezetek ha az asszony akkor nem!
A láncnak van csereperiódusa? Vagy hangja van?
Èn nem ábrus vagyok. Francse mèregeti.
Városon kivül gondolom kicsit alatta. Jameg autógázzal járok
Hali Ábrus!
Sikerált találni egy családtagot akinek van paypal számlája.
Azt kérném még,hogy világosits fel a vám és áfa befizetése,hogyan történik ilyen ebay-s rendelés során.Elöre is köszi.
halihó! nekem is fábiám van1,4 hát én nem szerettem meg a 3,5 év alatt pedig én skodapárti vagyok volt előtte 3db 120-as imádtam őket esküszöm hogy a felícia kényelmesebb volt mint a fóbia meg most van benne 120e km már kellene bele vezérműlánc 70e-nél lett cserélve ezeknél van egy széria 2001-ből amiket sz@r hengerfej tömítéssel adtak el a miénk is ebből való( olajos is a hűtővíz)a futóműre nincs panasz a fogyasztás átlagos sőt a kaszni nem rohad elektromos kormányszervó,de ha rámhalgatsz és skodát akarsz az oktávia legyen!
Most vasárnap volt itt nálam próbára egy autó, ami kb. 1,5 literrel megy el 100-at, vagyis kb 1000 Ftból 150 km. Sajna 8 M az ára.
de megy, mint a barom, 100ig kb. Mint a BMWm.
Nissan. Na mi a titok?
de vegyesbe mit tud illetve hosszú távon?
Amúgy láttam a face-n. Mutatós gèp
Ez lejárt lemez. Már korábban is írtam. A gyári adat 8.8 városra. Azaz nem sok az. Ez ilyen autó
Kösz. Nekem is van egy garn 14es. Ja persze, csak ezèrt cserèlted
8-9 liter? 1.4-től? az kurva sok szerintem! az 1.6 is kijön annyiból és jobban megy.
Ezt ha hiszitek, ha nem 199997nél terveltem ki akkor vettem észre
Halló... 8-9 l. alatt nem jártam vele....... azé napi 80km nem mindegy. igaz a bömbire már költeni kellett a fóbira meg semmit. De na....... van hozzá 15-ös, meg lehet 14-es felnim ha kőőőőőőőőőőőőőő
Nem tom igazából látni kellene ha lesz kedved motorozni szívesen várlak egy kv val vagy amit szeretsz
újonnan nekem olyan 60 volt a pár.
Tökéletes csak mááá gumó kéne rá 2
Úgy néz ki én eldöntöttem hogy matt fekete és aranyszínű párosítás lesz az ezredes,mennyibe fájna Gida?
milyen állapotban van most? vized már nem forr?
Akkor csak az idomokat?