frissen lett oszerakva vezerles jelen van latszolag minden rendben de nem indul, meg ha autoval huzom meg akkor is nagyogyon sokat kell gyilkojam. gyertya jo gyujtas elmeletileg jo(van szikra) a karbi tiszta de ha belocsolok se....a szelepre gyanakszom de nem tudom biztosan.
városban,rövid távokra használva igaz hogy jó az étvágya(8-9lit)de hosszútávon ki lehet belőle hozni a 6,3-6,5 litert ha én vezetek ha az asszony akkor nem!
Hali Ábrus!
Sikerált találni egy családtagot akinek van paypal számlája.
Azt kérném még,hogy világosits fel a vám és áfa befizetése,hogyan történik ilyen ebay-s rendelés során.Elöre is köszi.
halihó! nekem is fábiám van1,4 hát én nem szerettem meg a 3,5 év alatt pedig én skodapárti vagyok volt előtte 3db 120-as imádtam őket esküszöm hogy a felícia kényelmesebb volt mint a fóbia meg most van benne 120e km már kellene bele vezérműlánc 70e-nél lett cserélve ezeknél van egy széria 2001-ből amiket sz@r hengerfej tömítéssel adtak el a miénk is ebből való( olajos is a hűtővíz)a futóműre nincs panasz a fogyasztás átlagos sőt a kaszni nem rohad elektromos kormányszervó,de ha rámhalgatsz és skodát akarsz az oktávia legyen!
Most vasárnap volt itt nálam próbára egy autó, ami kb. 1,5 literrel megy el 100-at, vagyis kb 1000 Ftból 150 km. Sajna 8 M az ára.
de megy, mint a barom, 100ig kb. Mint a BMWm.
Nissan. Na mi a titok?
Halló... 8-9 l. alatt nem jártam vele....... azé napi 80km nem mindegy. igaz a bömbire már költeni kellett a fóbira meg semmit. De na....... van hozzá 15-ös, meg lehet 14-es felnim ha kőőőőőőőőőőőőőő
Városon kivül gondolom kicsit alatta. Jameg autógázzal járok
Sikerált találni egy családtagot akinek van paypal számlája.
Azt kérném még,hogy világosits fel a vám és áfa befizetése,hogyan történik ilyen ebay-s rendelés során.Elöre is köszi.
de megy, mint a barom, 100ig kb. Mint a BMWm.
Nissan. Na mi a titok?