Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha FZR100 1991 - 1993
Teleszkópszár szimering (Mérete: 41x53x8-10.5) 3800 Ft
Athena teleszkóp szimering (Mérete: 41x53x8-10.5) 7560Ft Athena teleszkóp szimering (Mérete: 41x53x8-10.5) 3570 Ft
QMP teleszkóp szimering (Méret: 41x53x8/10,5 ) 4710 Ft
QMP teleszkóp szimering (Méret: 41x53x8/10,5 ) 2360Ft
Hali fegya-Feri
ORSZÁGUTI MOTORALKATRÉSZEK
WEBÁRUHÁZ:TEL + 36/20-946 72 29
+36/96-247-413
5400 FT van vadi új
szia arbus a fentiek kilove viszont kompressziot nem mertem es a vezerlest a vezermutengelyek es a fotengely allasara ertem -igy konyitok hozzajuk de ez megfogott ha behuzom erotlen de lassan megindul es fozi a vizet(hengerfejtomites ok) aku az szuper ha megyek vele 20-30 km t kb es megallitom jelet se adja aztan hogy indulna mar csak a szelepen vacilalok . vagy lehet mas is?
Hali Feri
Csatlakozót csak: HASZNÁLTAT TUDOK DE KÉRDEZD MEG A GYULUST,EZ IRÁNYÁBAN
Ha nem tud akkor leveszek neked egy véget .
A tükör sajnos balos most néztem, ha kel elküldöm
Hali Tom
Egy kis krokodilnál nincs jobb
A blokk alatt faalátét és felemeli 30-35 cmaz a telócserénél elég
92-es fordított telós FZR-re, milyen elsőteló szimering kell ? értem elalatt az átmérőt meg a vastagságot :)
Miskolcra megyünk a tevéinkért, ha akarod odáig elviszem
Nem is akarok :) holnap jönnek a gumik :) a 120-as meg a 180-as :)
ide nem hoztok tevét. hozhatnál emelőt.

asszem van egy olajemelőm valahol anyáméknál.
ja persze, ott meg beázik
betongerenda, és beöntötték a közép.
ez a garázs teteje, és a terasz alja. Andi tudja, ottan cigizett a tetején.
így is az van, hogy az öntött rész, meg a gerenda hajszálrepedésnyit elvált, így ha fenn víz van, az csöpög lent.
mivel nem akarom, hogy az ott bejutó víz ha megfagy szétbassza a betont, a nyár folyamán a terasz le lesz burkolva. Kell majd rá járólap bőséggel.
Na, és ez oda betámaszt (segédváz eleje), a motor támaszkodik a hátsóján, meg az oldalsztenderen, lassan tekerni kell és az eleje egyszercsak a levegőbe lesz
Így jó?
Egyetértek,én is eladtam a Párducokat mert gyenge ág nagyon,amerikai ágon megyek most.Esetleg egyszer majd ráhajtok egy Mausra.
Nem pumpálós, tekerős
ez olajemelő?
Akkor a plafont átfúrod, átdux egy vaspácát, oszt jóvan az bírja

Én itthon a rigipset bontottam le egy tenyérnyi helyen, mert a zongorát fel kellett vinni az emeletre (kellet hozzáférni a gerendához), és az vagy 150kg láncos csörlővel felhúztam, felvinni lehetetlen volt.
Hát lehet előbb emelném meg a motor elejét mint Pupu izmos testét
Nekünk ilyen van
Te Pupu izmos testire gondolsz. De most aszongyadhát hogy emeljem meg a motor elejét !
Szép etét mindenkinek
akkor?
Na ezt magyarázd csak el.
Ja de nem a motoremelőre gondolok
Bezony
és attól megemelkedik az eleje?
fával fűtök. itt nincs egész szál fa seholse.
majd valamit kitanálok
mivel beton a plafon, lehet elmegyek a haszonvas telepre, oszt túrok valami vastagkazánlemezen kampós cuccot.
Jobb oldali segédváz alá rakod az emelőt, mi is úgy szoktuk, tudod nekünk a motoremelő nem létező fogalom