Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem akarok robogót, mint te meg Ádám ahhoz még túl fiatal vagyok
Különben a sportost próbáltam, a csutkakormányost.

Megjöttem.

Miért, a gtr hogy megy? Mint egy qrvaerős óriásrobogó. (húzod-megy, nem húzod-nem megy)
Ez a túramotor karakterisztika.
Billegni meg billeg. Mit várjon az ember egy bmwtől. (ezért (is) akartam inkább a kockablokkost)
Fura menni vele... alapjáraton ráhúzod, billeg Ha elindulsz, furán húz, nem úgy harap, mint az FZR1000, inkább csörtet előre, mint egy vaddisznó. Az első futóművet szokni kéne, de állítólag utána nem kívánja az ember a hagyományost.
És qrva drága mind
Na mit szűrtél le a bmw tesztből? (mondom én hogy jobb az RT )
Meg.
Antivakarinos kabaré jelenet megvan?
Leaf, tisztán villany..

Amúgy szeretlek
Jó, azt láttam az enimel planeten hogy a kistermetű állatoknak csak így van esélyük a nagyobbakkal szemben.
látod látod kell neked annyit dolgozni
Mennem kellett utolsó antikoleszterin szurit kapni. Ha nem élem túl akkor a GTR-t Kingára hagyom.
Csak kiteszem a lábam erre sunyi módon lecsapnak az antifórumozók.
link (nem vicces)
"meg ha autoval huzom meg akkor is nagyogyon sokat kell gyilkojam"
És olyankor jár rendesen?
Hát igen, van az amikor jobb is azt nem tudni.
Egyszerű.
A szállító cég (esetemben a TNT) fel fog hívni hogy küldött egy mailt mert csomid érkezett és töltsd ki vámoláshoz a nyilatkozatot és faxold el nekik. (az eseti magánszemélyét kell ha nem vagy cég)
Kérni fognak még egy másolatot a paypal számláról is amin kifizetted a cégnek a terméket, sajna itt dőlt meg hogy hiába írt 45$-t a kínai a számlára amit a csomaggal küldött, ez alapján szabják ki a vámot és az áfát.
Ha ezeket elküldted nekik akkor egy-két nap múlva bontogathatod is a csomagot, a kifizetett vámot és az áfát pedig a futárnak kell kifizetned. ( mivel a szállító cég megelőlegezi neked)
Valami hibrid sz&r lehet gazdag megjáccós majmoknak a Q7 mellé.
Remélem nem.
Gida.
Fekete az, csak lett bele fújva egy kis maradék ződmetál. (egyébként akrillal van festve)
Meg vízleválasztó mi?

Aztán meg meglátja hogy miket irkálsz itt aszt kapsz tőle két fülest.
Üdv Feribá!
Itt a képek a tükörről
Köszi