Mondják is a munkatársaim,amikor megkérdezik milyen gépem van.Durva,azzal már nem nehéz a gödörbe kerülni. Szoktam mondani,ne gondolják ám,nagyon kezelhető jó kis motor a Fré.
Én a múlt 7végén voltam Pécsett, azóta 1x Pesten, 1x Szegeden, tegnap Kecskeméten, egy tank megint oda, kb. 1000km... pedig mostanában alig megyek az autóval
de azért az akkut nem kell kivennem
Inkább vitted volna el a lányod... még pár év, és nem fog megkérni erre - akkor majd bánni fogod.
Az enyém is lusta, reggel elviteti magát az anyjával, mert az is akkor megy, aztán én ugrok fel a városba du érte, de kétszer ugyanakkor még nem sikerült végezni neki
Olyan dolgokra is képes amiket te el sem tudsz képzelni!
Nem csak a menetteljesítményben lehet valami jó.
Egyébkén az FZR 1000 még ma is egy nagyon dinamikus valaminek számít.
Akkor vagy a Fré megy nagyon,vagy ezek nem olyan jó gépek.
A Fré októberben volt utoljára indítva.
A bömbi 208 kg csak.
de azért az akkut nem kell kivennem
Nem viszem el,mert van bérlet.Menjen busszal,vagy gyalog,esetleg bringivel.
Külömben sincs a kocsiban bent az akku. Január 7-én ment utoljára,azóta a garázsban áll.
Többször leírtuk már, egy 145LE-t utcán nem is lehet kihajtani, józan ésszel.
Inkább vitted volna el a lányod...
Az enyém is lusta, reggel elviteti magát az anyjával, mert az is akkor megy, aztán én ugrok fel a városba du érte, de kétszer ugyanakkor még nem sikerült végezni neki
Hát ez nagyon gáz! Mégis csak egy BMW lenne. Hát akkor nehogy megvedd. Vagy az is lehet,hogy egy széthajtott szart próbáltál ki?
Nem azért,nem vagyok száguldozós típus,de ha már egy kalap pénzbe kerül,legalább tudjon annyit mint az elődje huszonévesen.