Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor kapd be a brokit gyökér hogy nem jeleníted meg
www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">LIDLI MOTOROS 03.16
Köszi Sanya
Ááá nem szabad. Ebből élünk,észnél kell lenni.
Szerintem ha kipróbálnád akkor már csak a sztárfotótól félnél.
Hááát biztos így van,de arról az oldaláról nem akarom megismerni. Nem akarok félni tőle.
Bizonyááám!
Olyan dolgokra is képes amiket te el sem tudsz képzelni!
A Lidl ujság tele van motoros holmival. Aláöltöző,sisak.kesztyű,nézzétek meg
Mondják is a munkatársaim,amikor megkérdezik milyen gépem van.Durva,azzal már nem nehéz a gödörbe kerülni. Szoktam mondani,ne gondolják ám,nagyon kezelhető jó kis motor a Fré.
Tudom,hogy másként is lehet jó.csak elcsodálkozom a Fré blokkján,hogy még ma is megállja a helyét.
Sanyám ezek másképp jók.
Nem csak a menetteljesítményben lehet valami jó.
Egyébkén az FZR 1000 még ma is egy nagyon dinamikus valaminek számít.

Akkor vagy a Fré megy nagyon,vagy ezek nem olyan jó gépek.
Sanyám a 8M-s 1,8-as Goldwing sem megy úgy mint az FZR.
Egyébként tudom hogy ezen a rondaságon ültél, tettél róla képet.
6 sebességgel és (lefojtott) 98Le-vel és 100Nm-rel nem mondanám robogónak. (nyitottan meg 125 lovas)
Nem veszek motort,hanem csak megnézem. Nekem bőven jó a Fré.
Nekem teszik. El is megyek megnézem.
Én kiveszem,mert a pincében központi fűtés van,és ott legalább melegben van. Kéthetente rátöltök azt jólvan.

A Fré októberben volt utoljára indítva.
Nem vennék ennyire különlegeset. Menni nem lehetett vele, ülni rajta nem volt rossz, de elég nehéznek tűnt, még az FZR után is.
A bömbi 208 kg csak.
Én a múlt 7végén voltam Pécsett, azóta 1x Pesten, 1x Szegeden, tegnap Kecskeméten, egy tank megint oda, kb. 1000km... pedig mostanában alig megyek az autóval
de azért az akkut nem kell kivennem
Vedd meg inkább a GTS-t amire ráültél. Tényleg milyen?
Futottam,és az erdőben. Ott nem jár autó.

Nem viszem el,mert van bérlet.Menjen busszal,vagy gyalog,esetleg bringivel.

Külömben sincs a kocsiban bent az akku. Január 7-én ment utoljára,azóta a garázsban áll.
Megy az, 94LE... a jelenlegit se hajtom ki szinte soha... akkor minek?
Többször leírtuk már, egy 145LE-t utcán nem is lehet kihajtani, józan ésszel.
Nem ütöttek el?

Inkább vitted volna el a lányod... még pár év, és nem fog megkérni erre - akkor majd bánni fogod.

Az enyém is lusta, reggel elviteti magát az anyjával, mert az is akkor megy, aztán én ugrok fel a városba du érte, de kétszer ugyanakkor még nem sikerült végezni neki
Nem megy úgy mint egy 20+éves Fré? Ennyi pénzért?

Hát ez nagyon gáz! Mégis csak egy BMW lenne. Hát akkor nehogy megvedd. Vagy az is lehet,hogy egy széthajtott szart próbáltál ki?

Nem azért,nem vagyok száguldozós típus,de ha már egy kalap pénzbe kerül,legalább tudjon annyit mint az elődje huszonévesen.