Sziasztok! Érdeklődnék, valaki tudja esetleg, hogy exup blokkba
passzolnak-e 2GH-s régebbi fekete blokk, még ami bőlcsőben van alkatrészei? Pl. főtengely, hajtókar...?Lehet-e egyezés méretben?Szép napot! Köszi!
A fene tudja. Még régen a p21-es korban még mosogattuk az akksit,és felsavaztuk,de kétesélyes volta a dolog. Nagyban függött attól,hogy mennyi lerakódás volt az alján ami a zárlatot csinálta. Ha viszont a cellák lemezei deformálódtak,és úgy lett zárlat,akkor kuka volt.
Szerintetek, hogy lehet helyrehozni egy akksit, hogy még egy évet kibírjon? Az történt, hogy tavaly 3-4 éves akksit AKUVIT-el kezeltem és utána legyengült. (az autónál ugyan ez történt) Savcsere segíthet?
Jó a használt csati Feribá,lehet tudnék Debrecenbe egy autó villamossági boltba,csak nem járok arra mostanság ,de a hűtő sapival el küldheti Feribá,ha tudja nélkülözni
Az a piros olajemelő 4,5-5e Ft körül van a multikban (én a teszkóban vettem) és csodákra képes.
Mivel ezen nincs hasidom így szabadon van a két bölcső a blokk alatt.
Azok alá tehetsz térkövet-téglát-fagerenda darabokat-stb. miközben alul középen megemeled a blokknál. (igen elbírja a kip.gyűjtőcső )
Arra még mindig nem mondtál semmit hogy milyen volt mielőtt jelentkezett a hiba és mi lett vele csinálva utána.
Én akkor tudok valahonnan elindulni ha tudom hogy pl. eddig ment, jó volt de aztán elkezdett 2-3 hengerezni/füstölni/nem indulni/csattogni/akármi/stb.
Vagy most vettem de nem volt üzemképes ezért:
-levetem a hengerfejet és a hengersort és azt láttam hogy ........
-amikor a szelephézagot mértem ott meg ennyi és ennyi volt
-a dugattyú és a gyűrűk hézaga még jó mert ennyi és ennyi hézagot mértem
-Mivel ez rendben volt így a tiszta tömítő felületekre ment fel az új NYOMOTT FÉM hengerfejtömítés (és NEM utángyártott hagyományos klingerit) amit lehúztam 37Nm-rel az előírt sorrendben, aztán......és így tovább.
Valami ilyesmiből tudok következtetni arra hogy még esetleg mi lehet az oka hogy nem akar működni a vas.
A vízforralás lehet tömítetlenségből a hűtőkörben (általában a hűtősapka miatt) de lehet a h.f tömítés miatt is ha nem a gyári fajta van benne. (van itthon rá példa)
Ha kevés a kompresszió a hengerekben (gyári VÉGNYOMÁS érték 11bár, 9bár a javítási határ) akkor szintén nehezen indul, de ha a h.f tömítés halt meg és víz jut be a henger(ek)be akkor szintén ez a jelenség.
Ha a szelephézagok elfogytak (azaz kicsi) akkor szintén nem akar beindulni melegen, mivel ekkor sincs megfelelő kompresszió.
Írhatnék még kismillió okot ami még lehetne de mivel nem látom/tudom hogy mi minden lett ellenőrizve és az mennyire pontosan, így maximum tippeket tudok adni, ami meg nem igazi megoldás.
Egy kompresszió mérés minden esetre sokat elárulna.
Sziasztok! Hogy álltok? Készen állnak a vasak a szezonra? Nekem ugyan megint kipurcant a gázbowden, de az is érkezik. Láncszett-olajcsere-fékbetétek-kuplungbowden-teló olaj, meg ilyesmiségek érkeztek az elmúlt napokban. Uccu neki, holnap-holnapután nekiugrok, és jöhet a negyven fok tőlem
exup vázba a 2gh- s blokkot?
A főtengely sem
Sikeresen visszaszereztük a tevéinket a miskolciaktól
Neccesen, de elfértünk a lószállítóban
passzolnak-e 2GH-s régebbi fekete blokk, még ami bőlcsőben van alkatrészei?
Ez a tükör lenne Feribá?
Mivel ezen nincs hasidom így szabadon van a két bölcső a blokk alatt.
Azok alá tehetsz térkövet-téglát-fagerenda darabokat-stb. miközben alul középen megemeled a blokknál. (igen elbírja a kip.gyűjtőcső
Én akkor tudok valahonnan elindulni ha tudom hogy pl. eddig ment, jó volt de aztán elkezdett 2-3 hengerezni/füstölni/nem indulni/csattogni/akármi/stb.
Vagy most vettem de nem volt üzemképes ezért:
-levetem a hengerfejet és a hengersort és azt láttam hogy ........
-amikor a szelephézagot mértem ott meg ennyi és ennyi volt
-a dugattyú és a gyűrűk hézaga még jó mert ennyi és ennyi hézagot mértem
-Mivel ez rendben volt így a tiszta tömítő felületekre ment fel az új NYOMOTT FÉM hengerfejtömítés (és NEM utángyártott hagyományos klingerit) amit lehúztam 37Nm-rel az előírt sorrendben, aztán......és így tovább.
Valami ilyesmiből tudok következtetni arra hogy még esetleg mi lehet az oka hogy nem akar működni a vas.
A vízforralás lehet tömítetlenségből a hűtőkörben (általában a hűtősapka miatt) de lehet a h.f tömítés miatt is ha nem a gyári fajta van benne. (van itthon rá példa)
Ha kevés a kompresszió a hengerekben (gyári VÉGNYOMÁS érték 11bár, 9bár a javítási határ) akkor szintén nehezen indul, de ha a h.f tömítés halt meg és víz jut be a henger(ek)be akkor szintén ez a jelenség.
Ha a szelephézagok elfogytak (azaz kicsi) akkor szintén nem akar beindulni melegen, mivel ekkor sincs megfelelő kompresszió.
Írhatnék még kismillió okot ami még lehetne de mivel nem látom/tudom hogy mi minden lett ellenőrizve és az mennyire pontosan, így maximum tippeket tudok adni, ami meg nem igazi megoldás.
Egy kompresszió mérés minden esetre sokat elárulna.