Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézem de nagyon szar a kép itt.
F1 szabadedzés m2 most
Figyelem a következő téma egyeseket érzékenyen érinthet.....
Andika ment a válasz
na jó megmondom mert nehéz kitalálni én is csak akkor néztem meg ott mikor már felforgattam a lakást kérlekszépen a kulcs a KULCSOSSZEKRÉNYBEN volt anyós itt járt és pakolt.én nem értem mért kell mindent a helyére rakni.
szabad a gazda
A kocsiban ?
köszi,de már nem ! Helyettük lettek a csincsillák
Fél órája a kocsikulcsot keressük az egész lakást átnéztük de még a hütőt is ülőgarnitúra alatt,mögött udvar elemlámpával utca kocsi környéke minden lehetséges eshetőség.....na hol volt?naholvolt?
Küldtem egy emailt
nekem most jelen állás szerint az yzf hengerfej csavarlikája paszol az exup váz 2 csavarlikájához aminek semmi köze agyári felfogatáshoz
Persze,ha nagyon akarja az ember akkor bármit bármibe bele lehet faragni
Stét!
Motoroztam én is. Igaz, csak a crossal, de jól esett! Csak leáll mindig. Holnap szerelés.
Szépestét mindenkinek
Andika felhivhatlak ?
Az idom ügyben szeretnék beszélni
A görény kérdés aktuális még?
Mert lehet hogy tudok, bár azok inkább tényleges vadászgörények és házikedvencnek nem biztos hogy nagyon alkalmas
Áááá és ahogy odajött és odadugta azt a böszme nagy fejét...
Azóta is siratom a mieinket hogy vissza kellett vinni őket Hortobágyra...
köszi már hiányzott szééép kb 1 tonnányi ártatlanság(2.kép)
Hát szerintem sem...sajnos nem tudom hátul egyezik-e a fölfogatás...de azért még körbejárom a dolgot! Köszi.!
halihó!
Nem zárlatos az akksi, hanem raktam bele AKUVIT-et. Szerintem, az vágta haza.
Nálam sem a gyári csavarhelyen van rögzitvel a vázhoz a hengerfej csavarlikja Szóval hogy mit lehet meg mit nem azt hagyjuk inkább ! Mindent lehet mindenbe Inkább ebben maradjunk Ez inkább attol függ ki mit akar és mennyi a kreatívitása hozzá Persze ha valaki ragaszkodik a gyári fix dolgokhoz akkor nem lehet bele rakni
sziasztok! Köszi Èn 2 csincsillát szereztem be!
Nem ismerem a genesis hengerfejét,hogy ott meg van e a felfogatás,hogy belerakd az exup-ba,de fordítva már lehet hogy menne (exup blokk genesisbe)