Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként csak hogy tudd: ma délelőtt (műszak végén) megkezdtem egy hosszabb túrát keresztül Amerikán, épp megérkeztem Chicagoba a Route 66 indulási helyére. (Lake Shore Drive-Jackson Street)
Jelenleg két sarokkal arrébb vagyok az Adams Streeten, holnap indulok Springfield felé.
Úgy tervezem hogy mindennap motorozok ~80-100 km-t időmtől függően.
Flémelgecc ádi?
Azt azért nem árt tudni hogy a gyári cuccok vannak-e benne, mielőtt nekiáll az ember elqrni vele egy csomó időt.
Az alacsony kompresszió olyat szeret csinálni hogy nagyon nehezen akar indulni és jellemző módon nem nagyon van alapjárat és mivel túl kell dúsítani hozzá, így elég taknyos mindene.
A te esetedben utánajárnék hogy a membrán lapjai lezárnak-e rendesen (azaz ráfeszülnek a membránházra) mert mikor már nem, akkor az elálló nyelv(ek) résén ide-oda leng a gáz és egyszerűen nem lehet normálisan beállítani a karburátort. (sz&r alapjárat majd lassan leáll, fordulaton megy de füstöl mint a barom)
Lehetne még alacsony benzinszint is ha minden fúvóka a gyári méretű benne (és nem csak szám szerint hanem ténylegesen)
Gyűrűzni akkor érdemes ha a dugattyú illesztése még jó (azaz ilyen 'ipari' felhasználású gépeknél ha még nem akar keresztben kiesni a hengerből ) illetve nincs nagy válla a hengernek/összekarcolva az oldala.
Maga a gyűrűzés nem komoly tétel sem időben sem anyagilag.
A fals levegő szintén okozhatja még a jelenséget.
Kell egy ilyen
azon én is felmegyek
a bmw-ddel is, csak add ide egy körre.
Emléxel az udvarunkra? a lépcsős rész... na azon simán felmegyek a BMW-vel nem próbálnám meg
Karbi jó állapotban van, még a fuvikat kell megnéznem, stimmel-e a gyári leírásnak, meg a fals levegő szívás gyanús, mert a rezgőszelep ház az gumi, és repedezett kissé.

Meg megvárom, mit mond a Mester (Ábri ) hátha lesz 5lete.
az olyan nagy fogy, hogy az biztosan karbi probléma már. a motor kopottsága nem befolyásolja az elpöfögött benzin mennyiségét, de legalábbis nem ilyen mértékben. fél liter? azaz 50 liter / 100 km
maradj a béjemvénél, az takarékos dízel.
Nekem jó az is, ha neked jó.
Holnap viszont csak 2 után, mert dolgozom.
Figy! Megpróbálom, de sztem abból már csak holnap lesz :/ ŰHacsak nem jó tényleg 6-7 között
Igazából nem jó, úgy meg nagy gázon fullad be, tipikusan dús keverékre utaló módon ja meg füstöl, mint a barom, és fél liter/km a fogyi
szivatóval nemjóvanaz?
én nem értek hozzá, leszögezem !
a szivató elvileg csak a levegőt zárj, és az üz. mennyiséget növeli, ezzel dúsít.
szivatóval, magyarán ha dúsabb a keverék, akkor nem áll le.
hát dúsíts a keveréken, oszt szevasz.
Á, csak xopat, mert amíg nem üzembiztos, ki se tudok vele menni a zuccára, mert nem tudok elszökni a rendőr meg a földtulaj paraszt elől ciki, ha akkor áll le, mikor kergetnek

ui: dolgozok, dolgozgatok talán még eredménye is lesz...
szevasztok
de jó neked, hogy nem dógozol, oszt van időd ktm-reee
Ábrus!
Szétugrott a szöcském (a KTM ) Levettem a karbit, puccoválni, de szomorú vagyok, mert semmi bajt nem találtam - vagyis másér álldogál le szívatóval megy csak. 2 kveszcsön:
a kicsi kompresszió okozhat ilyet?
elég csak gyűrűt cserélni? vagy kéne dugót is (tudom, h az lenne az igazi, de pénz, idő, stb) a henger nikasilos.
38 mm
Jössz akkor ma vagy mi lészen?
Én inkább feltenném a kérdést hogy nincs-e esetleg olyan valaki akinek pont olyan betét való a gépébe mint amit vettél.
Boldog új évet Sanya!
Vasmacska?
Egy pillanatra ledermedtem
Ez jó.
pásik...
Ja értem. Tehát cserélni kell. Nekem a 63...van, de kicsit eltér attól, mint amit te írtál. Nekem az általam leírt adatokkal vannak. vag yaz már csak szórás lenne, és van a 63..., ésx a 74...?
pásik ez valami pakisztáni név?
a 63 az asszem a 2 dugósé a nagyobb a 4 é
63,7X54,5X9,7 Az jó lehet?

Vagy pont a pásik van?