Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri bátyónak biztos van használtba betét,és megcsináltatod.
ez a 2 fajta van a felső 2 dugós alsó 4 dugós
(63,3x54,7x8,7)
(74,6x54,1x9)
Újak a tárcsák,és a szinter betét sokkal jobban koptatja mint a hagyományos. Nem száguldozom,bőven elég a sima betét.
A tárcsához nem jó, vagy Neked nem felel meg?
MMondjuk elvileg az első ugyanaz volt az összes 3HE típusban....asszem
Én most csináltatom az enyémet,mert szinter betét volt benne,és az nálam nem játékos. Hagyományos betét feradolozást kértem,1000ft/db áron csinálják felénk.
Az nem baj, de vajon milyen megy bele? Mert a betétek újak, még jól is jön ki, ha esetleg a pozíció miatt máshogy kéne összekopniuk a tárcsákkal, mint ahogy ezen kopna össze. De sztem még a pozíció is ugyanaz....ha a felfogatása azonos, és ha ugyanolyan betét kell bele. Mindegy, az majd kiderül.
Pedig sajna ebbe még csak használt sincs
tényleg? Nemá, nem tudok megint fékbetétet venni
Akkor kezd el befonni
sztem 5-6 környékén
Egyébként milyen betét kell bele? Csak mert most vettem komplett garnitúrát aztán ikicsit befonom a hajamat, ha kukázhatom ki
Juhúú!
Hány fele tervezed?
Hát hogynemán Azt úgyis hallod majd már a nullásról is
Remélem a gépegységgel jössz
Ok, gyere nyugodtan
Sziasztok!
Köszönöm szépen!
Tehát elvileg akkor már arrafelé is tudom venni az irányt. Feribátyánk meg tudja-e mondani hogy kompatibilis-e a két féknyereg?
Amikor neked is jó. Elvileg pont mára ígértem meg egy kiscsaj ismerősömnek h megmutatom milyen egy laborghini motorháztetején utazni
Itt max csak a feladathoz nőttem fel de így se rossz
Mikor gyüssz?
Ó hát az csak 3 perc...nyélgázon . Na akkor jó helyre pottyantál Milyen szép lehetett ott felnőni, ahol a legerősebb a benzinszag
Köszi Feri bácsi, de nem sürgős, ráér vele
15-20km tőled