Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd látjátok hogy tudtok-e jönni.
A Horvátoknál a kúton a kutas srác segített felhúzni nagysztenderre mert hiányzott a holtponthoz kb. 1-2 centi.
(bár tény hogy meg volt pakolva)
Egyébként valóban elég nagy dög és mellesleg 310 kiló.
1, 115 nem leforgatva:
ÚÚÚ a fél karodat oda adnám érte!
1. 100 köenyéke.
Még soha nem forgattam 5000 fölé.
Ha úgy alakul akkor péntek v szombat esetleg?
Vagy posta?
Hogy mik vannak!
Én sem.
Hű de jól megy! És ez olyan mint az enyém.
Nem megsértődni, nem azért írtam!
nem lenne. fogadok a buszodba.
btw: nálunk még van minden a lidl-ben, de a felnyitható nem az én fejformámra van a nyitott meglepően minőséginek tűnik, szép darab, de olyat nem mernék jó szívvel.
azt néztem a képeken, hogy neked nagyobb az a Kawacsacsi, mint másnak a GW... igazi szupertúrázód lett így!
Háát lehet hogy menne annyit,de 4.-ben sok lenne neki sztem.
Basszus!
200? Te ott akasztod negyedikbe a Frézit.
3M Ft azaz HÁROM MILLIÓ Ft ez a sz&r.
Hát igen... Miát odaadnám egy hétre egy ilyenért, de nekem jobban tetszett a régi űrhajós műszerfala nem sok jobb dolog lehet ennél ha van rá pénzed.
ha átlagos magasságú vagy, akkor nem sok izgalom van nekem bassza a fejem a szél, de pl Ábri valószínűleg 160-nal elaludna az aprilián, pláne a burgmanon... Figyelj, 15-ös kereke van elől, és térhálós acél csőváz. Az egyetlen baja, hogy az atlantic hagyományos felépítésű hajtásában, és élesebb úthibákon városban eléggé vicces ahogy megrázza az 500-as blokk
Ha nincs elég jó kondiban az akksi akkor teker de nem indul. Ebbe sokszor bele lehet szaladni mivel szikrára már nem marad elég fesz.