Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan ábri hatost dobtál?
Kérdés, mennyit kotyog? mert túl szorosra nem lehet illeszteni, mert ha megmelegszik, megszorul. Az enyém is kotyog valamennyit, holnap megnézem, mennyit.
Én is motoroztam volna 1et, de nem jött össze.
Kiásom, kitolom, régi benya le, újat bele, akksi vissza, és go. AC kerreg, lejár, újra, még1x, de csak nem áll le de akkor már folyt a cipőmre a benzin
Jóvan, gondoltam, felakadt... tank le. Nem, a csőcsonknál spiccelt! a xar gumicső elöregedett. Megvágtam, új próba - most meg a másik végénél jön az egész cső mint a szita. Tavaly cseréltem valami ótvar xar mocsok minőség. El kellett mennem bótba másikat venni, most értem haza, marad holnapra.
valaki közületek tud megoldást az exup szelep oldalirányú kottyanásának megszüntetésére. eredeti állapotú a kép szerint.
Ja, èrtem.
de, robesze van.
a képen szereplő volt az övé
annak robogója van, nem?
Drága a benzin
az adam fzr bringája
nem már más villa van benne
3 liter benzin és 1 öngyújtó
Van javaslat Feribátyám? Mi már okoskodtunk a szerelőmmel, de "több szem többet lát", meg Ti ugye évek óta ebben vagytok.
Ha nem az exup villa van benne hanem a sima négyszög alakú mint a képen (az első exupokban még ugyanaz az volt mint a genesisben csak 17-es felnivel) akkor a középagy része szerintem ugyanolyan.
89-90 szürke blokkos 17-es felni, köszi a választ hátha valaki tud ilyet.
ezek valóban szèpek!
Nekem megmaradt egy komplett hátsó kerék de az még a 18-as. (87-88-asé)
Ha a tiédben még a "teszkóslétra" lengővilla van akkor meg tudom mérni a távtartót. (asszem rajta van a tengelyen az is)
üdv! elég aktívak vagytok így hát kérdezek tőletek.
fzr1000 hátsó kerék menesztő gumit/gumikat keresnék mert elhagyták a sajátomból+ a lánckerék agy és a lengővilla közti távtartót keresem még, az sincs meg. ha valakinek ilyen motor szétborítva akkor elég lenne csak a mérete mert esztergályossal leszúratom ,de méretek nélkül hosszú lesz.
amúgy formás még a régi jószág
Egy mezőgazdasági iskolában vagyok minden felelős
kinek mi a perverziója!
Nekem ez tetszik nagyon...
Jóvanna, látom fájt.
Pedig csak vicc volt.
Szia Feribátyó!
Nem merek előre nyilatkozni, de ha nincs meló akkor megyek én is.
ez jobban tetszik!