Üdv Mesterek!
Köszönettel fogadva a tanácsaitokat, megszületett a megoldás! Nem jó főtengely volt benne, a mai napig nem tudjuk miféle lehet. Azóta kapott egy fúrást, egy hengerfej felújítást, és teljesen át lett nézve a lelkem. Természetesen már típus azonos főtengelyt is kapott.
Tegnap sikerült a helyére rakni, mindent össze kötözni, és láss csodát! Az összes szikra megvan, aminek lennie kell! Viszont nem indul a szerkezet, még ígéret sincs.. Üzemanyagot kap, vezérlés jó helyen. Én egy kicsit picinek találom a szikrát. Ennek trafó lehet az oka? Ez okozhatja a makacsságát? Vagy milyen okok lehetnek még?
Köszönettel a válaszokat: Willow
hazafelé egyszer kicsit hagytam kigurulni, és 150-et még simán ment, 7000 fordulat alatt kicsivel. Azt mondanám hogy meglepően jó, nyeglébbet vártam, de ennek a típusnak speciel elég feszes a futóműve, így nem hintázza végig a kanyart mint sok puhábban. Akkora kerekei is vannak, mint a 650-es burgmannak. Nem kifejezetten spórolósban menve, NORMÁL országúti tempóban rendkívül kedvezőtlen szélviszonyok között lefelé főleg, 4 literes átlagot jöttem-mentem. A háttámla lehetne magasabb nekem, de normál méretűnek nem biztos hogy alacsony lenne. Így gyárilag kicsit spórolósan indul meg, gondolom jó nehezek a röpsúlyok, de aztán pont mikor motoron váltanál kettőbe meglódul hogy ihajj. Ezen biztosan lehet segíteni a váltó hangolásával, de gondolom így nem ütöd agyon a hajtást, meg a gumit olyan hamar. És hogy megy?
jó ez a telefon... az elődje nekem még mindig megvan és működik. Volt ebből a következő azt hiszem, amiben GPS is volt, egy olyat kéne még lőni, míg lehet kapni egyáltalán, mert az azutániban már megint nincs
Arra aki ott lakik egy utcával lejjebb...
Végülis amúgy is ez volt a leglogikusabb hogy én vergődök át a városon érte miközben kockára teszem az életem a 100as szélben
De megkaparintottam, ez a lényeg
Köszönettel fogadva a tanácsaitokat, megszületett a megoldás! Nem jó főtengely volt benne, a mai napig nem tudjuk miféle lehet. Azóta kapott egy fúrást, egy hengerfej felújítást, és teljesen át lett nézve a lelkem. Természetesen már típus azonos főtengelyt is kapott.
Tegnap sikerült a helyére rakni, mindent össze kötözni, és láss csodát! Az összes szikra megvan, aminek lennie kell!
Köszönettel a válaszokat: Willow
ui: ismerjük József álláspontját, de olyan jó piszkálni
Köszi. Legközelebb már postán rendelem.
Egyébként a délelőttös műszak 13:50-ig tart.
Végülis amúgy is ez volt a leglogikusabb hogy én vergődök át a városon érte miközben kockára teszem az életem a 100as szélben
De megkaparintottam, ez a lényeg
Most őszintén: jó az a robi? nem nyegle a futómű, nem szítál? 2 emberrel is megy jól?
Ne kamuzz, köztünk marad!
Délelőtt mondjuk sokszor de a gépteremben voltam így senkiét sem vettem fel.
Sejthettem volna hogy eddig is hiba volt másra várni...