Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastam a 650-es Burgmanról, 200 környékét tudja végsebességre. Hát érdekes lehet ennyivel menni vele.
Csak magasabb az aprilia végsebessége képzelem ahogy egy drz sm mellett ellép az ember az úton egy robogóval
Szal: Pont olyan erős, és nyomatékos mint egy DRZ400
Üdv Mesterek!
Köszönettel fogadva a tanácsaitokat, megszületett a megoldás! Nem jó főtengely volt benne, a mai napig nem tudjuk miféle lehet. Azóta kapott egy fúrást, egy hengerfej felújítást, és teljesen át lett nézve a lelkem. Természetesen már típus azonos főtengelyt is kapott.
Tegnap sikerült a helyére rakni, mindent össze kötözni, és láss csodát! Az összes szikra megvan, aminek lennie kell! Viszont nem indul a szerkezet, még ígéret sincs.. Üzemanyagot kap, vezérlés jó helyen. Én egy kicsit picinek találom a szikrát. Ennek trafó lehet az oka? Ez okozhatja a makacsságát? Vagy milyen okok lehetnek még?
Köszönettel a válaszokat: Willow
Jó az a teló!
jó estèt
hazafelé egyszer kicsit hagytam kigurulni, és 150-et még simán ment, 7000 fordulat alatt kicsivel. Azt mondanám hogy meglepően jó, nyeglébbet vártam, de ennek a típusnak speciel elég feszes a futóműve, így nem hintázza végig a kanyart mint sok puhábban. Akkora kerekei is vannak, mint a 650-es burgmannak. Nem kifejezetten spórolósban menve, NORMÁL országúti tempóban rendkívül kedvezőtlen szélviszonyok között lefelé főleg, 4 literes átlagot jöttem-mentem. A háttámla lehetne magasabb nekem, de normál méretűnek nem biztos hogy alacsony lenne. Így gyárilag kicsit spórolósan indul meg, gondolom jó nehezek a röpsúlyok, de aztán pont mikor motoron váltanál kettőbe meglódul hogy ihajj. Ezen biztosan lehet segíteni a váltó hangolásával, de gondolom így nem ütöd agyon a hajtást, meg a gumit olyan hamar. És hogy megy?
jó ez a telefon... az elődje nekem még mindig megvan és működik. Volt ebből a következő azt hiszem, amiben GPS is volt, egy olyat kéne még lőni, míg lehet kapni egyáltalán, mert az azutániban már megint nincs
Nem értem a kérdést mivel kb. 3 éves teló
Ááááá... Happymélhez adták neki 10 éve a mekiben

ui: ismerjük József álláspontját, de olyan jó piszkálni
Hú de klafa telód van! Ezt a GPS-el együtt vetted?

Köszi. Legközelebb már postán rendelem.
Hopp, mit látok a kijelzőn?
Egyébként a délelőttös műszak 13:50-ig tart.
13:07 nem délelőtt
Arra aki ott lakik egy utcával lejjebb...
Végülis amúgy is ez volt a leglogikusabb hogy én vergődök át a városon érte miközben kockára teszem az életem a 100as szélben
De megkaparintottam, ez a lényeg
Állt a sor végig?
Köszi. (kire vártunk?)
Nem fair, mert ők nem előzhetnek...

Most őszintén: jó az a robi? nem nyegle a futómű, nem szítál? 2 emberrel is megy jól?
Ne kamuzz, köztünk marad!
Most nem.
Délelőtt mondjuk sokszor de a gépteremben voltam így senkiét sem vettem fel.
Vicces volt a pályarészen a kamionokat előzgetni
Most hoztam el a csapágyadat.
Sejthettem volna hogy eddig is hiba volt másra várni...