Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint megnyitották kapuikat a 3a-sok legalábbis fótón
Te egy sokkal erősebb, 15%-kal nagyobb motort vettél olyanra gondoltam, hogy lecserélted volna egy f1cbr-re. Na AZ gyanús.
Az ilyen tetű bandát messze el kell kerülni! Velem a néhai AAA auto jáccotta ugyanezt. Ott is hagytam őket a faxba, pedig komoly voltam
Akkor én nagyon gyanús lehetek
Reggelt
jó reggelt
3,8 4,8
A 600-asét keresd meg hogy hány mm mert azt fejből nem tudom.
Alszást rendelek el.
Ez ugyan az ezresé(!) de ugyanígy kell csinálni, csak egy egyszerű átlátszó csővel.
Csövet rádugod és visszakanyarítva odafogod az úszóház mellé. (már nem mozgatod) A csavart kinyitod és belefolyik a benzin a csőbe, ac ON és látod hogy meddig tölti az úszóházat naftával. (azt is meglátod ha átenged a tűszelep mert akkor folyamatosan emelkedik a szint a csőben)
A felső vonal alatt kell lenni 7,3-9,3 mm-rel a szintnek. (a csőben látod, én tolómérővel szoktam mérni)
Ennyi.
jó, ha megkérdezed köszönöm, majd írok akkor holnap
Hogy mennyire van rendben, miért annyi.
sokkalom, mert más oldalakon találok ólcsobban, de erre vágytam egy ilyen motorra,
Át nem vernek de nagyon keményen fog a cerkájuk a eladnak viszont hiéna áron számítanak/vesznek be motort.
Haverom gyári állapotú karcmentes 6 éves ~8e km-t futott szervizkönyves GSXF750-esét 450e-ért ("mert ez ennyit ér") akarták beszámítani egy 2,5M 1,5-ös HASZNÁLT Intruderbe ha lemérik és minden rendben van rajta. (ez kb négy éve volt)
Amikor kérdezte hogy "de áruljátok már el hogy akkor azt a két, még színre is ugyanilyet mint ez, de két évvel idősebben és 34e km-rel ott bent miért látom 1.249e-ért kitéve?"
"Ja, hát az mááás! Azok nagyon jó állapotban vannak"
Szóval így megy ez ott.
mármint, hogy mennyit engednének? azt mondták 2
Majd ha holnap rámírsz, megkérdezem neked.
Majd ha holnap rámírsz, megkérdezem neked.
ja, és egy forintot sem engednek az árából, de friss műszakival elvihető. majd meglátom,csak nagyon tetszik a motor
A redbáró qrva drága.
igen,de lehet sok érte a 2M nem tudom, vacilálok hogy mi legyen
megadják rá a fél év garit még?
Egyébként asszem 5-ös átlátszó csövet szoktam ráhúzni a csonkra. (mer kb. az megy rá)
Mittaláltam! (előzmény-előzmény)