Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kormos
rakjál fel róla képet,hogy milyen a gyertya
Hát nem lett volna rossz, de megint kinyírtt a szikrázókat a dögje
Na akkor tártgyalunk arról is majd Akkor abba a szélesebbik betét kell majd igaz? Tényleg! gyertya bajomra tud valaki valami ötletet?
Fatalok: egy jelentkező eddig ,robesz
Valaki még jön ?
de ez X gyűrűs
Azért vigyázz a melegekkel!
... de az igazán ügyeseknek patentszemmel van összerakva, így ők leveszik 5 perc alatt!
Bár egyesek szerint 145 LE-nél életveszélyes
Én is így szoktam csak ultraderm(ződ) kézmosóval. A láncnál annyi a baj hogy le kell venni hozzá.
Nitroval és benzinnel ne, a brigi elmegy, a féktisztítót meg csak elpazarlod. (én gázolajjal szoktam, megvolt már régen a tartós "O" gyűrű teszt, nem lett semmi baja)
Köszi mindenkinek. (és már meleg van)
Ja a négydugattyushoz is vannak használt fékek.
Egy olcsó ötlet a lánctisztitásra /40 éve igy mosom az olajos dolgokat /:forróviz +bele ultrapor.
Ez semmit nem roncsol és szebb mint újkorában .
Szép napot mindenkinek
Bolgog névnapot -Sándor -József -Benedek /de ha nem hoztok meleget levagytok ejtve
Köszönöm a kedvességet
A szerszám készlet engem érdekel! Most úton vagyok majd írok.
Az már felbomlott, mikor ez a lánc készült... Vagy ki tudja?
Na kíváncsi vagyok a betétes dologra Ha jól fogja a tárcsát, érdekelne
Most mennem kell a betétekért mert elkészültek. Majd jövök.
Ez gyári szerszámkészlet és olajszűrő? Tök jó. Ilyet még képen sem láttam. Gondolom van gyertyakulcs is benne 130 hosszú.
Nem, hirtelen csak a lánckeréken láttam meg az emblémát. Egyébként a JT láncszett alkatrészek jók. Szerelőm azt mondta, ők konkrétan tanulták, hogy a JT parts-tól veszi meg az alapanyagot a D.I.D. is, meg az RK is, csak saját logót nyomnak bele. Ezért az a vigyor a megfontoltságra járó elismerés volt A ZC-t nmem ismerem
akkor ezt nem is ajánlom
Boldog Józsi napot!
Isten éltesse Ábrust neve napja alkalmából!